Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, sendika yöneticileri ile birlikte gazetemize nezaket ziyaretinde bulunarak, yeni yerimizin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ziyarette, Eğitim, yerel basın ve Nevşehir'in gündemindeki bazı konular da konuşuldu.

Türk Eğitim Sen Nevşehir il Başkanı Mustafa Uğur ziyaret kapsamında yaptığı açıklamada; “Türkiye gündemi bugünlerde çok yoğun bir seyir halinde. Dolayısıyla yerel de ve ulusalda Gazeteciler okuyucularına haber vermek için yoğun bir çaba ve gayret içerisindeler. Bu zorlu maratonda Zor bir işi başarılı bir şekilde yapıp kimseleri habersiz bırakmayan yerelde FİB Haber.Com İnternet gazetenizi en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Aktif ve etkili sendikacılık  

Mustafa Uğur, Yayın faaliyetlerinin öneminden bahsederken yerelde toplumun sesi olmasını beklediklerini bu manada Fibhaber.com internet gazetesinin kendilerine gösterdiği yakın ilgiden ötürü teşekkürlerini dile getirdi. Sendikal faaliyetlerinde haktan ve hukuktan bahseden bir camia olarak her tür haksızlığın karşısında durmak üzere yola çıktıklarını anlattı ve bu yolda olanca samimiyetleriyle ilerleyeceklerini vurguladı.


Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur, sendikalarına üye sayısını her geçen gün artırdıklarını ifade etti.

Uğur ve arkadaşlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Genel Yayın Yönetmenimiz Fikret Çapacı da Türk Eğitim-Sen'in Nevşehir'de aktif ve etkili çalışmalar yaptığını kaydederek, Mustafa Uğur ve yönetimine başarılar diledi. Çapacı, Başkan Uğur'a FİB Haber.Com'un  çalışmaları hakkında bilgiler de verdi.  

FİB Haber'i Beğeniyoruz  


Başarılı çalışmalalrınız için sizleri tebrik ediyorum diyen Şube Başkanı Mustafa Uğur,  www.fibhaber.com u ilgiyle takip ettiklerini ve beğenerek okuduklarını söyledi.

Fibhaber.com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'da ise Türk Eğitim-Sen'in Nevşehir'de aktif ve etkili çalışmalar yaptığını kaydederek, Mustafa Uğur ve yönetimine başarılar diledi.

Çapacı; “ Bizler gazeteci olarak vazifemizin bilinci ile en doğru haberleri okuyucularımıza anında yetiştirmeye çalışıyoruz. Bu anlamda ilkeli dürüst ve doğru habercilik anlayışı ile yolumuza emin adımlar ile devam ederek yapmış olduğunuz bu nazik ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Uğur, Başta Cumhurbaşkanı Erdoğan ve siyasi parti liderleri olmak üzere tüm okuyucularına gönderilen Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi'nin çıkardığı Ağustos/Eylül Haber Bülteni ve hediyelerini takdim etti.


Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi yöneticileri gazetemize yaptıkları ziyaretin anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.