Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Magandalar Paşa isimli köpeği bıçakladı

        İstanbul, Beyoğlu’nda insanlık dışı bir olay yaşandı. Bebek yaşta annesini, 2 yıl önce de babasını kaybeden Suriyeli Ali Murat, 2015’te Türkiye’ye geldi. Hiçbir yakını olmayan ve arkadaşlarının yanına sığınan Ali Murat, Beyoğlu’nda sokaklarda yaşamaya başladı.

        Ali Murat’ın en büyük dostu, “Paşa” ismini verdiği köpek ve yavrusuydu.Beyoğlu Kuyu Sokak’ta 2 köpeğiyle uyuyan Ali Murat, pazartesi gece 03.00 sıralarında 1’i kadın 4 kişi tarafından uyandırıldı. Bu kişiler 14 yaşındaki çocuktan köpeğin yavrusunu istedi. Ali Murat da “Onlar arkadaşım, benimle kalacaklar” diyerek köpeği vermeyeceğini söyledi. Tehlikeyi sezen Paşa, sokak magandalarına havlamaya başladı. Saldırganlardan 3’ü kemerleriyle Paşa ve yavrusuna vurmaya başladı. Bununla yetinmeyen saldırganlardan biri Paşa’yı bıçakladı. Sırtında 20 santimlik derin bir yarık oluşan köpek kanlar içinde yere yığıldı. Saldırganlar ise kayıplara karıştı.

        REKLAM

        PAŞA’NIN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

        Gazete Habertürk'ten Nihat Uludağ'ın haberine göre Ali Murat çevresinden yardım isterken, olay yerinden geçen Aslı Can adlı bir kadın, yaralı köpeği alıp veterinere götürdü. Sırtına dikiş atılan köpeğin yarası tedavi edildi. Beyoğlu’nda gece kulüplerinde dansçılık yapan Can, Paşa ve yavrusuna sahip çıktı, köpeğin tedavisini üstlendi.

        Habertürk muhabiri dün öğle saatlerinde Aslı Can ile birlikte Beyoğlu’nda bir sokağın köşesinde Paşa’nın yavrusuyla ve 2 arkadaşıyla birlikte uyuyan Ali Murat’ın yanına gitti. Paşa’nın iyileşene kadar veterinerde kalacağını söyleyen Aslı Can, yetkililerden çocuklara ve onların köpeklerine sahip çıkmalarını istedi. Köpeğe saldırıyla ilgili şu ana kadar polise resmi bir başvurunun yapılmadığı öğrenildi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ