Maduro'dan 'Diriliş Ertuğrul' hamlesi!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun görüşmesine Diriliş Ertuğrul dizisi damgasını vurdu.

Maduro'dan 'Diriliş Ertuğrul' hamlesi!
Maduro'dan 'Diriliş Ertuğrul' hamlesi!
GİRİŞ 22.09.2018 20:15 GÜNCELLEME 22.09.2018 20:15
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Venezuela'ya resmi  ziyaret gerçekleştiren Çavuşoğlu ile Maduro'nun görüşmesinde, ele alınan ikili  ilişkilerin yanı sıra TRT'nin 65 ülkede seyredilen dizisi Diriliş Ertuğrul da konuşulan konuların başında yer aldı.

Görüşmede, bölgesel ve küresel konuların yanı sıra Türk Hava  Yollarının (THY) başkent Caracas'a direkt sefer düzenlemesi, ikili ekonomik,  ticari ve kültürel konularda iş birliği meseleleri ele alındı.

 

 

Bunların yanı sıra görüşme sırasında Nicolas Maduro, Mevlüt  Çavuşoğlu'na Diriliş Ertuğrul dizisine olan ilgisinden bahsetti.

Geçen hafta dizinin setini ziyaret eden Çavuşoğlu, çektiği görüntüleri  Maduro'ya izletti. Maduro ve eşi Cilia Flores de diziyi hayranlıkla izlediklerini  ifade etti.

Venezuela Devlet Başkanı Maduro, Diriliş Ertuğrul'un ülkesinde  yayınlanması için girişimde bulunacağını da kaydetti.

Öte yandan Nicolas Maduro, İspanyol bir yazarın "El Turco" adlı  kitabını göstererek, kendisinin Osmanlı tarihine olan hayranlığını ve bilgisini  dile getirdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 75
  • HamidiyeSüvarisi 5 yıl önce Şikayet Et
    siyonist kafir iblis yahudilere ve kafir abd ye karşı Moduro daha iyi bir seçim.Aynı zamanda adam Turksever biri.
    Cevapla
  • erkan k 5 yıl önce Şikayet Et
    Yahu adam açıkça ben bu Amerika'ya boyun eğmem diyor. Size ve ecdadınıza hayranım diyor. İçinde dini, ahlaki değerler içeren bir diziyi ülkesinde izlettirmek istiyor. Biz sizinle olmak istiyoruz diyor. Bize kol kanat gerin diyor. Gelin petrolü beraber çıkaralım diyor. Bizden zarar gelmeyeceğini biliyor. Belki de bu vesileyle de ülkesi müslüman bile olabilir büyük oranda. İçimizdeki Amerika lılar lütfen gölge etmeyin..
    Cevapla
  • Durak 5 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar anlamsız yorum yapan arkadaşlar var. adamın petrolünü sattırıyor mu abd? hayır. aynı bizim 2023 e kadar petrol araması ve çıkartması yapmamız yasaklandığı gibi onlara da amborgo var. adam binlerce km ötesinden gelip şanlı ecdadın gibi sana sığınıyor ama gurur duyacağına rahatsız oluyorsun. senin o abd dediğin ülkede 2 milyon üst tabaka süper lüks yaşar gerisi gün geçtikçe eriyip duruyor. zaten zencileri, göçmenleri ve kaçak yaşayanları anlatmaya gerek yok. BAŞKA TÜRKİYE OLAMADIĞINI ANCAK YURT DIŞINA ÇIKTIĞINIZDA ANLAARSINIZ....
    Cevapla
  • orhan 5 yıl önce Şikayet Et
    kendi milleti açlıkla boğuşuyor,kendisi eğlence peşinde.artis.
    Cevapla
  • Hasan doğru 5 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizi, reisimizi sevip takdir etmesi, abd uşaklığını reddetmesi sizi neden rahatsız ediyor? Ülkesindeki ekonomik durumun baş sebebi abd olduğu belli iken.
    Cevapla
  • dogan 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamın ülkesinde enflasyon perişanlık diz boyu adam keyfinden. üçüncü dünya zihniyeti adamın mesuliyet ve hesap verme ahlaki yok sanirimm
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor