Maçtan sonra ne dediler?

Maçtan sonra ne dediler?

Bandırmaspor Teknik Direktörü Ertekin: ?´ Hakemler hakkımızı yedi´´ Balıkesirspor Teknik Direktörü Erginer: ?´İki takımın istediği oldu.?

TFF 1.Lig´in 4. Haftasında kendi sahasında Balıkesirspor ile 0-0 berabere kalan Bandırmaspor´un Teknik Direktörü İsmail Ertekin,´´ Hakemler hakkımızı yedi´´ dedi. Ertekin, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, ´´ Bizim adımıza enteresan bir karşılaşma oldu. Bu kadar çok pozisyon bulup gol atamamak acı verici. Maç boyunca gol atabileceğimiz çok pozisyon bulduk, ama ne yazık ki hiçbirini gole çeviremedik. Sonuç itibariyle bir puana razı olmak zorunda kaldık. Hiç tarzım olmayan bir şeyi söylemek zorundayım. Bu ligde dördüncü maçımız, dördüncü hakem hatası. Hakemlerin 4 maçta da hataları bizim aleyhimize oldu. Furkan´ın pozisyonuna el çalıyorsanız, o ceza sahası içindeki pozisyona penaltı çalmıyorsanız hakemlik yapmayacaksınız. Hak diyorsunuz, hakkımızı yiyorsunuz. Hakemler hakkımızı yedi´´ diye konuştu.

Balıkesirspor Teknik Sorumlusu Reha Kemal Erginer ise Balıkesir derbisi oynadıklarına dikkati çekerek, Bandırma´da Bandırmaspor ile oynadık. İki takım hem birbirleriyle mücadele etti, hem de hava ile bence. Özellikle ilk yarıda çok sıcak bir hava vardı.  Maçın temposunu çok olumsuz etkiledi diyebilirim´´ dedi.

Derbinin havası nedeniyle beklenen tempodan uzak bir ilk yarı oynandığını hatırlatan Erginer, şunları söyledi:

?´ İkinci yarı her iki takım için de biraz daha hareketli geçti. Karşılıklı pozisyonların olduğu bir ilk yarıydı. Maç ortada geçti. İlk yarının bitişine yakın yüzde yüz bir gol kaçırdık. İkinci yarı ise zaman zaman oyunun kontrolünü ve orta saha üstünlüğünü rakibe verdik. Birkaç kontratak yedik. İki takımın istemediği bir sonuç oldu. Ama 0-0´lık sonuç da normaldir´´ Ahmet PESEN



Anahtar Kelimeler: Maçtan sonra dediler
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli