Maçın ardından

Maçın ardından

Gürgen : ´´Konsantre olunca maçı kazanmayı bildik.´´

Bandırma Kırmızı Baş Antrenörü Ahmet Gürgen : ´´Konsantre olunca maçı kazanmayı bildik.´´

Bandırma Kırmızı Türkiye Basketbol Ligi 11.hafta karşılaşmasında Bandırma´da konuk ettiği Akhisar Belediye takımını 93 - 82 mağlup etti. Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında Bandırma Kırmızı baş antrenörü Ahmet Gürgen mücadeleyi şu şekilde değerlendirdi : ´´İlk yarı özellikle değişken savunma ile oynadık. Bu yüzden problem yaşadık. 7 sayılık bir farkla devreye girdik. Soyunma odasında takımımla konuşurken bu 7 sayının suni bir fark olduğunu söyledim. Çünkü konsantre eksikliğini sahada gördüm. Konsantre oldukları zamanda bu 11.haftada çok iyi bir yol kat ettik. İkinci yarıda konsantre olarak başlayınca oyunu lehimize döndürdük. Salı ve Pazar günü maçlarımızı da kazanarak biraz daha play-off için büyük bir adım atmış oluruz.´´ dedi.

/resimler/2016-11/27/2051355535685.jpg

Bandırma Kırmızı´nın başarılı oyuncusu Harun Can Doğan ise şu şekilde konuştu : ´´Bu maça başlamadan önce her iki takım da aynı galibiyette idi. Bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Sahada arkadaşlarımızla iyi mücadele verdik ve sahadan galibiyetle ayrıldık.´´ dedi.

/resimler/2016-11/27/2051561987614.jpg

Akhisar Belediye baş antrenörü Serhat Yapıcı karşılaşmayı şu şekilde değerlendirdi : ´´Öncelikle Bandırma Kırmızı´yı mücadelelerinden dolayı tebrik ederim. İlk yarı istediklerimizi yaptık. Ama ikinci yarı geri düştük ve reaksiyon veremedik. Bu yüzden üzgünüz. Önümüzdeki maçlara bakacağız.´´ dedi.

Akhisar Belediye oyuncusu Leemire Goldwire ise mücadeleyi şu şekilde değerlendirdi : ´´İkinci yarıda savunmada yapmak istediklerimizi yapamadık. Bu yüzden de maçı kaybettik. Daha iyi olmalıyız.´´ dedi.



Anahtar Kelimeler: Maçın ardından
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı