MAÇ SONUNDA BAYRAM OLSUN, ŞEHR-İ SAMSUN ZİRVEYE KOŞSUN!

MAÇ SONUNDA BAYRAM OLSUN, ŞEHR-İ SAMSUN ZİRVEYE KOŞSUN!
TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta zirve mücadelesine emin adımlarla devam eden Yılport Samsunspor bugün saat 13:30'da kendi evinde Manisaspor'u konuk edecek.

Haftaya Sakaryaspor ile çok kritik bir mücadeleye çıkacak olan Yılport Samsunspor haneye yeni bir 3 puan yazdırmak için saat 13:30'da başlayacak kritik müsabakada Manisaspor ile kozlarını paylaşacak. 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak maçta Yılport Samsunspor'un hedefi her zaman olduğu galibiyetle ayrılarak yoluna emin adımlarla devam etmek. Utaş Uşakspor deplasmanından galibiyetle dönen Kırmızı Şimşekler antrenmanlarda hafta boyunca azimli ve neşeliydi.

8.jpeg

SON İKİ MAÇTA 6 PUAN
Geçen hafta deplasmanda Utaş Uşakspor'u 1-2 mağlup eden Yılport Samsunspor, önceki hafta ise iç sahada konuk ettiği Hacettepe mücadelesinden 2-0'lık skorla galibiyetle ayrılmıştı. Ligde kendi evinde oynadığı 7 maçta 5 defa galibiyet alan Samsunspor'un 2 de mağlubiyeti bulunuyor. İç sahada oynadığı maçlarda rakip filelere 10 gol kaydedip kalesinde 6 gol gören Yılport Samsunspor'un iç saha karnesinde 15 puanı bulunuyor. Taraftarlar ise düşme potasında bulunan Manisaspor için puan kaybına ihtimal bile vermiyor.

33-(3).jpg

İSTATİSTİKLER MANİSA'YA ŞANS VERMİYOR
Manisaspor bu sene kabus gibi bir sezon geçiriyor. Deplasmanda hiç galibiyeti bulunmayan Manisa ekibi, 6 kez mağlup olurken 1 defa berabere kalabildi. Manisaspor deplasman maçlarında kalesinde 22 gol görürken rakiplerine yalnızca 5 gol atabildi. Son deplasman mücadelesinde ise Kastamonuspor 1966'ya 5-0 gibi farklı bir skorla mağlup olmuştu. Lig başında federasyon kararıyla puanı silinen Manisaspor şu anda -1 puanla 17. sırada bulunuyor.

ss1_8052.jpg

HER AN HER ŞEY OLABİLİR
Zirve mücadelesinde çok kritik bir hafta oynanacak. 34 puanla ikinci sırada bulunan Sarıyer bugün kendi evinde Hacettepe'yi konuk ederken, 31 puanla dördüncü sıradaki bir diğer rakip Keçiörengücü ise Utaş Uşakspor'u ağırlayacak. 35 puanlı lider Sakaryaspor ise yarın İstanbul'da Bayrampaşa'ya konuk olacak. Maç öncesi 34 puanı bulunan Yılport Samsunspor, Manisaspor maçında puan kaybı yaşarsa dördüncü sıraya gerileyebilir ancak rakipler puan kaybettiği takdirde liderlik şansını da elinde bulunduruyor.
Soner Süren

ss1_8207.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.