""

Maç sonrası saha karıştı « Yeniufuk Gazetesi

16 Nisan 2024 - 09:28

Maç sonrası saha karıştı

Yozgatspor ile lider Altındağ Belediyespor arasında oynanan maçın bitimiyle birlikte saha karıştı.

Maç sonrası saha karıştı
Son Güncelleme :

20 Şubat 2017 - 7:00

Hakemin verdiği uydurma faul sonrasında golü yiyerek beraberliği razı olan Yozgatsporlu oyuncuların maç bitimiyle birlikte gösterdiği tepkiye rakip takım oyuncuları da dahil oldu. Gerilen ortamlı yatıştırmak için sahaya giren güvenlik güçlerinin orantısız güç kullanımı, rakip takım taraftarlarının provakasyonunun ardından bir grup taraftar sahaya girmesi ile büyüyen olaylarda yine emniyet güçlerinin tavrına sinirlenen futbolcu ve taraftarlar arasında arbede yaşandı. Kulüp Başkanı Kazım Arslan, bazı yöneticilerin çabası ile yatıştırılan olaylarda bazı taraftarlar hafif yaralandı.
Yozgatsporlu yöneticiler ve taraftarlar uzun süre Emniyet Müdürü ve polisleri orantısız güç kullandıkları ve olayların tırmanmasına neden oldukları gerekçesiyle tepki gösterdiler.
Olayın yatışmaya başladığı sırada sahaya giren bazı taraftarlar, Ankara’dan maçı izlemeye gelen bir grup rakip takım taraftarına provokasyona neden oldukları gerekçesiyle karşılık vermeye çalıştılar ama araya giren emniyet güçleri olayların daha fazla büyümesine fırsat vermedi. Stadyum çevresinde alınan geniş güvenlik önlemlerinin ardından Yozgatsporlu taraftarlar dışarıya çıkartıldı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19