Haberler

Galatasaray'dan Flaş Ali Palabıyık Paylaşımı

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Başakşehir'le şampiyonluk maçına çıkacak olan Galatasaray, zorlu mücadele öncesinde flaş bir paylaşım yaptı.

Maçın VAR hakemi olan Ali Palabıyık'la ilgili bir video yayınlayan sarı-kırmızılılar, paylaşımında "Ali Palabıyık VAR hakemi..." ifadelerini kullandı.

İşte Galatasaray'ın yaptığı paylaşım:

Galatasaray'dan Flaş Ali Palabıyık Paylaşımı

Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak zorlu müsabakanın Video Yardımcı Hakem'i de Ali Palabıyık olacağı bir süre önce açıklanmıştı.

Öte yandan Riva TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yer alan VAR merkezinde AVAR olarak ise Arda Kardeşler ve Mustafa Emre Eyisoy görev yapacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ali Palabıyık Galatasaray Başakşehir Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (4)

sena:

sürekli hakemleri etkileyip maç aldınız bravo

0
2
yanıtYanıtla
tarık eze eze şampiyon:

hakem etkilemek ve şike yapmak fenev in iyi yaptığı işler. bu yıl fenev -beştaş elele yanınızada taşakşehiri alın kumda oynayın. siz galatasarayı takdir etmeyip çekemedikçe galatasaray dahada büyüyücek tepenizde. . . hazmetmeyi ve takdir etmeyi öğrenin. şampiyon olamadığınız heryıl başkalarını karalıyorsunuz. bu sene kucağına oturmadığınız takımmı kaldı. . . utanmadan birde burada yorum yapıyosunuz. konuşmayın artı susun ve kendinizi düzeltin. zorunuza gidiyorsa. . . . . ?

1
0
yanıtYanıtla
AK SÜTÜNÜZ BİLE HARAM!!!:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu YazınSizden birisi ''''''''birileri birilerini şampiyon yapmaya çalışıyor biz bunu biliyoruz , hakkımız yeniyor adalet istiyoruz. Bildiğimiz çok şey var sezon sonunda konuşuruz '''''''' dedi ne olduysa oldu herşey 6alatasaray ın lehine döndü ? Lig bitti sayılır o arkadaştan bekliyoruz bildiklerini

0
0
yanıtYanıtla
Erhan koln Almanya:

Bu yorumunza katilmiyorum Avcinin dedigi ceteler dort macda size torpil gectinde niye yazmiyorsunuz cunki her sene ayni mafyacilikla sampanya oluyorsunuz ??

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title