LÜTFİYE İLKSEN CERİTOĞLU KURT, SEVGİSUN’U ZİYARET ETTİ

LÜTFİYE İLKSEN CERİTOĞLU KURT, SEVGİSUN’U ZİYARET ETTİ

AK Parti Önceki Dönem Çorum Milletvekili ve AK Parti Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Sungurlu’da faaliyet gösteren Sevgisun Unlu Mamullerini ziyaret etti.

18 Haziran 2020 - 09:05

Certioğlu, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşegül Köroğlu, Dekan Yardımcısı Ekrem Gönülalan, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş. (AFSÜ-TTO) Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Mustafa Canbaz ve heyeti ile ziyareti gerçekleştirdi.

Ceritoğlu, Sungurlu Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Havva Özata’dan ürünler ve yapılan çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Kooperatif çalışanlarına işlerinde başarılar dileyen Ceritoğlu, kadınların bir araya gelerek güzel işlere imza atacaklarını gösterdikleri için kendileriyle gurur duyduğunu söyledi.

Kooperatif Başkanı Havva Özata, ziyaretlerinden dolayı AK Parti Önceki Dönem Çorum Milletvekili ve AK Parti Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ile Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşegül Köroğlu, Dekan Yardımcısı Ekrem Gönülalan, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi A.Ş. (AFSÜ-TTO) Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Mustafa Canbaz’a teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KAYMAKAM KÖKSAL KOLTUĞUNU ELİF ZÜMRA’YA DEVRETTİ
KAYMAKAM KÖKSAL KOLTUĞUNU ELİF ZÜMRA’YA DEVRETTİ
MUHSİN DERE KOLTUĞUNU MİNA REYHAN'A DEVRETTİ
MUHSİN DERE KOLTUĞUNU MİNA REYHAN'A DEVRETTİ