Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 17 Mayıs 2018, Perşembe 09:23 tarihinde eklendi. 729 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz TSO Yönetimi TOBB’un 74.Genel Kuruluna katıldı

Genel Kurulda TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu yeniden TOBB Başkanı olarak seçilirken Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli de Avrupa Birliği Komisyonu üyeliğine seçildi.
Lüleburgaz TSO Yönetimi TOBB’un 74.Genel Kuruluna katıldı  

Türkiye Odalar Borsalar Birliği'nin (TOBB) 74. Genel Kurulu TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde geniş bir katılımla gerçekleştirildi.Genel Kurula Lüleburgaz’ı Temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Tobb Üst Kurul Delegesi İlhami Cebelli , Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ,Tobb Üst Kurul Delegesi Siyami Aslan ,Yönetim Kurulu Üyesi ve Tobb Üst Kurul Delegesi Fahri Cömert, Meclis Başkanı Tobb Üst Kurul Delegesi Aytaç Aksoy  ile Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ahmet Büyükbüce iştirak ettiler.

Genel kurul Programının ilk gününde TOBB bünyesindeki tüm Oda ve Borsalar Anıtkabir'i ziyaret etti.

Programın ikinci gününde TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu yeniden TOBB Başkanı olarak seçilerek güven tazelemiş oldu. Ayrıca TOBB bünyesindeki komite ve komisyonların görev dağılımları yapıldı. Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İlhami Cebelli de Avrupa Birliği Komisyonu üyeliğine seçildi.

Haber Merkezi

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek