HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 18 Kasım 2017, Cumartesi 09:54 tarihinde eklendi. 754 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Belediyesi’ne “Proje ödülü” verildi

Tarihi Kentler Birliği (TKB) tarafından 16’ncısı düzenlenen “Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması”nda Lüleburgaz Belediyesi proje ödülü verildi.
Lüleburgaz Belediyesi’ne “Proje ödülü” verildi

Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı (YAPEX) kapsamında Antalya EXPO Center’da düzenlenen ödül töreninde Belediye’sine proje ödülü verildi. 69 belediyeden 143 projenin değerlendirildiği yarışmada, Lüleburgaz Belediyesi ‘Tarihi Alanların Düzenlenmesi Projesi’yle ödül almaya hak kazandı.

69 Belediye 143 Proje

Törende konuşan Tarihi Kentler Birliği ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz özendirme yarışmasına gelecek yıllarda, somut olmayan kültürel mirasın ve doğal mirasın korunmasına ve yaşatılmasına yönelik projelerin de başvurmasını beklediklerini ifade etti. Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma (ÇEKÜL) Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve TKB Danışma Kurulu Üyesi Hasan Özgen ise birliğin kültür mirasını koruma çalışmalarını özendirmek için düzenlediği ve gelenekselleşen yarışmada bu yıl 69 belediyeden 143 projenin değerlendirmeye alındığını söyledi.

Uğur PİRPOR

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek