hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri 22 Temmuz... Lucas Lima'da flaş gelişme

    Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri 22 Temmuz... Lucas Limada flaş gelişme
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Fenerbahçe forvet için Gabigol'den gelecek açıklamaya kilitlendi. Öte yandan Sarı-lacivertli ekip Gregory van der Wiel'le sorun yaşıyor. Van Persie iddiaları ise gündeme bomba gibi düştü. Lucas Lima transferinde ise enteresan gelişmeler yaşanıyor. İşte son dakika Fenerbahçe transfer haberleri...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fenerbahçe hücum için Gabriel Barbosa'nın kararını bekliyor. Lakabı Gabigol olan Brezilyalı oyuncu şu an Inter'in kampında bulunuyor.

    Diğer forvet adayları

    Lucas Perez ve Bony için de ısrar sürüyor. Caicedo ismi de öne çıkan diğer bir golcü. Viatri ise son günlerde konuşulmaya başlanan yeni bi isim.

    Lucas Lima zor zanaat ama imkansız değil

    Lucas Lima transferinde ise kulübü Santos'un oyuncuyu satmaya sıcak bakmadığı konuşuluyor. Aralık ayında sözleşmesi sona erecek olan Lucas Lima'yla sözleşme uzatma niyetinde olduklarını açıklayan kulübü Santos'ta Başkan Modesto Roma Junior en azından yıl sonuna kadar 10 numaralı formayı Lucas Lima'nın giyeceğinin kesin olduğunu belirterek oyuncunun Fenerbahçe'ye transferine izin vermeyeceğini belirtti. Öte yandan Lucas Lima'nın Santos'un sözleşme uzatma teklifine henüz yanıt vermediği öğrenildi. Öte yandan İspanyol basını da transfer döneminin başında Barcelona'nın listesinde olan Lucas Lima'nın Fenerbahçe'ye yakın olduğunu yazdı. Oyuncun bonservisinin sadece yüzde 10'u Santos kulübünde bulunuyor. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kjaer'ya yeni talip

    Stoper arayışlarını sürdüren İspanyol devi Sevilla, Adil Rami'nin yerine doldurmak için Simon Kjaer'yı gündemine aldı.

    Fenerbahçe'de gelenler ve gidenler

    Van der Wiel FIFA'ya gidiyor

    Sarı-lacivertli ekip kadroda düşünmediği ve yerine son olarak Isla'yı transfer ettiğ Van der Wiel'i gönderemiyor. İddialara göre oyuncu FIFA'ya başvurmaya karar verdi.

    Feyenoord Van Persie'yi istedi

    Feyenoord'un Van Persie için Fenerbahçe görüşme yürüttüğü iddiası Hollanda basınında yer aldı. İddialara göre Cuma öğleden sonra Giovanni van Bronckhorst, Fenerbahçe kulübü yetkilileriyle görüştü. Feyenoord'un bu transferde ciddi olduğu öğrenilirken Fenerbahçe'nin bu transfere yeşil ışık yaktığı savunuldu. Öte yandan Van Persie Fenerbahçe'de şampiyonluk yaşamak istediğini açıklamıştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow