Loris borsası!

Beşiktaş’ın Alman kalecisi Loris Karius, prim yapmak isteyen güzeller için bulunmaz fırsat oldu. Birçok sosyal medya fenomeni, yakışıklı kaleciyle sosyal medyada yazıştığını iddia etti. Son olarak şarkıcı Nil Özalp da yakın çevresine peşinden koşan Karius’la buluştuğunu söyleyip hava attı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Eylül 2018 Güncelleme 23 Eylül 2018, 01:49
Loris borsası!

İÇİNDEKİLER



Yakışıklılığıyla
gündem olan Beşiktaş'ın yeni kalecisi Loris Karius, güzellerin yakın markajına girdi. 25 yaşındaki kaleci, genç mankenlerin adlarını duyurmak için yaptıkları reklam taktiğine bile malzeme oldu.


Sarı saçları, mavi gözleri ve 1 metre 90 santimetrelik boyuyla mankenlere taş çıkaran ünlü kalecinin kendisine sosyal medyada mesaj attığını iddia eden güzeller, bu sayede gündeme gelmeyi başardı. Bu isimlerin başında da sosyal medya fenomeni Melis Ayça Değirmencioğlu geldi. Genç kız, geçtiğimiz günlerde Loris'in tanışmak için kendisine Instagram'da mesaj attığını iddia ederek adından söz ettirmişti.



KARİUS'UN DÜNYADAN HABERİ YOK
Aynı taktiği uygulayan sosyal medya fenomeni ve manken Merve Taşkın ise "Loris, numarasını verdi. İlk başta korktu; ama sonra buluştuk" diyerek de Alman kaleciyle anılmayı başardı. Tüm bu olaylar karşısında sessizliğini koruyan Karius, uyanıkların ekmeğine yağ sürdü.



Geçtiğimiz günlerde de şarkıcı Nil Özalp, yakın dostlarına kendisiyle tanışmak isteyen Loris Karius'la buluştuğunu iddia edip hem arkadaş çevresinde hava attı hem de yıldızını parlattı. Loris sayesinde reklam yapan güzeller kervanına katılan Nil Özalp, bu olayı her gittiği yerde anlatırken Loris'in ise olup bitenden haberi bile yok.


TAKVİM ÖZEL - HALİL ÇİLİNGİR