Londra'da saldırı! Sırada bekleyenleri ezip geçti

Geçtiğimiz günlerde İngiltere'nin başkenti Londra'da 4 kişinin ölümüne 50'den fazla kişinin yaralanmasına neden olan terör saldırısının ardından dün gece Londra yine bir saldırı korkusu yaşadı. Yaklaşık 80 kilometre hızla geldiği belirtilen bir araç, bir gece kulübünün önünde sıra bekleyen yayaları ezip geçti.

F5HABER F5HABER
Londra'da saldırı! Sırada bekleyenleri ezip geçti

Yer aynı yine Londra… Yine yayaları ezen bir araç ve aracın içinde bulunan bir bıçak… Londra'da çarşamba günü gerçekleşen terör saldırısı sonrası yaşları 17 ila 19 arasında olan 2 genç, başkentin Islington beldesinde bir gece kulübünün önünde içeri girmek için bekleyen yayaları ezip geçti.

Araçta yapılan aramada bir bıçak bulundu. Saldırı sonrası can kaybı olmasa da olayın son saldırıyla bu derece benzerlik göstermesi büyük panik yarattı.

Olay anını gören görgü tanıklarından biri "insanları domino taşı gibi devirdi" benzetmesini yaptı. Ancak neyse ki olayda bir can kaybı yaşanmadı. İkisi erkek biri kadın üç kişi olay sırasında yaralandı.

Londra'da saldırı! Sırada bekleyenleri ezip geçti - Resim : 1

Saldırganların aracı bırakarak kaçtıkları ve araçta yapılan aramada bir bıçak bulunduğu belirtiliyor.

Yine görgü tanıklarından edinilen bilgiye göre aracın çok hızlı yaklaşık 0 kilometre hızla kaldırıma çıkarak yayaları ezmeye çalıştığı ifade ediliyor.

Polis ise yaptığı açıklamada olayın bir terör saldırısı olmadığını belirtti. Ancak Çarşamba günü yaşanan korkunç saldırı sonrası bu derece benzer bir saldırının olması büyük panik yarattı.

Londra'da saldırı! Sırada bekleyenleri ezip geçti - Resim : 2

Londra'da saldırı! Sırada bekleyenleri ezip geçti - Resim : 3

SONRAKİ HABER