Anasayfa Haber Microsoft Outlook için Android ve iOS Güncellemesi Hatalara Odaklanıyor

Microsoft Outlook için Android ve iOS Güncellemesi Hatalara Odaklanıyor

microsoft outlook güncelleme

Android ve iOS için Microsoft Outlook, iyileştirmeler ve hata düzeltmeleriyle güncellendi.

Yazılım devi Microsoft, Android ve iOS’taki Outlook uygulaması için yeni bir güncelleme yayınladı. Yeni güncelleme iOS uygulamasına iyileştirmeler ve hata düzeltmeleri getiriyor. Android kullanıcıları için olan güncelleme ise, çift ekran deneyimini iyileştiriyor. Böylelikle uygulama Samsung Fold serisi için optimize hale getirildi. Yeni güncellemeler ile Outlook uygulamasının Android versiyonu 4.2035.2 sürümüne, iOS versiyonu 4.55.0 sürümüne yükseltildi.

Yeni güncellemenin Android versiyonu, Samsung’un yeni çift ekranlı telefon serisi için kullanışlı hale getirildi. Microsoft, güncellemeyi böyle bir mesaj ile duyurdu; “Bildiğiniz ve sevdiğiniz yan yana görüntüler artık Samsung Fold’unuzdaki ve tabletinizdeki iki ekran için optimize edildi. Outlook’ta oturum açın ve bir e-posta ile gelen kutunuzun tanıdık eşleşmelerinin veya bir etkinlikle, ajandanızın keyfini çıkarın.”

Güncellemenin iOS versiyonu ise uygulamanın performansını yükseltmek üzere hata düzeltmeleri ve iyileştirmeleri barındırıyor. Microsoft’un iOS güncellemesi için yayınladığı mesaj ise şöyle; “Bu güncelleme, Outlook’u sizin için daha iyi hale getirmek için performans iyileştirmeleri ve hata düzeltmeleri içerir.” Ayrıca iOS kullanıcıları, uygulamanın ayarlar bölümündeki yardım ve geri bildirim sekmesinden gördükleri hataları bildirebilecekler. Güncellemeler Android tarafında Google Play üzerinden edinilebilirken, iOS tarafında da App Store’dan indirilebilir durumda.

Geçtiğimiz aylarda Outlook için güncellemeler yayınlayan Microsoft, uygulamayı daha kullanışlı hale getirebilmek için güncellemelere ve iyileştirmelere devam edecek gibi görünüyor.