Haberler

Liverpool'dan Uğurcan için 18 milyon poundluk teklif

Güncelleme:

Trabzonspor Başkanı Ali Ağaoğlu'nun teklif gelmedi dediği Uğurcan için İngiliz ekibi Liverpool devrede... Dev kulüp, genç kaleciyi transfer etmek için 18 milyon poundu gözden çıkardı.

Trabzonspor'da gösterdiği performansla sezonun parlayan isimlerinden olan Uğurcan'a İngiltere'den talip var. Genç file bekçisini isteyen kulüp ise Liverpool...

İngiltere'nin önde gelen gazeteleri arasında yer alan The Sun, Alisson Becker'in arkasını sağlama almak isteyen Merseyside ekibinin Uğurcan'ı listenin ilk sırasına yazdığını duyurdu. Haberin içeriğinde ise Liverpool'un Uğurcan için 18 milyon poundu gözden çıkardığı bilgisine yer verildi.

TRABZONSPOR'A ODAKLANDIM

Transfer haberleriyle ilgili konuşan 23 yaşındaki kaleci, "Bu durum benim öz güvenimi artırıyor ama açıkçası bunlara çok bakmıyorum. Futboluma yansıdığını düşünüyorum. Avrupa'da oynamayı ben de istiyorum tabii ki ancak, transfer konusu şu anda gündemimde yok. Trabzonspor'un başarısına odaklanmış durumdayım. Önce Trabzonspor'un başarısı..." dedi. (Güneş)

Liverpool'dan Uğurcan için 18 milyon poundluk teklif

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Liverpool Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500

Yorumlar (18)

AD:

ALTAY DAHA İYİ

5
29
yanıtYanıtla
gs li:

Oda sizde kalıyor zaten isteyen yok. Madem iyi sizin içinde daha iyi sonuç :D

yanıt18
yanıt3
Leyli Leyli yar:

Bu adam çöp, Türk kaleciler Avrupa''da başarılı olamaz bu açık ve net gerçek, arada büyük kalite farkları var adamların bizle.

3
29
yanıtYanıtla
e.t:

Türkiyenin en yetenekli gençleri herzaman trabzonspordadır istanbul takımı olmadıgı için hiç bir zaman hak ettigi degeri görmezler

18
6
yanıtYanıtla
TRABZONSPORLU:

Ali AĞAOĞLUMU TRABZONSPOR BAŞKANI???

11
0
yanıtYanıtla
Black sword:

Ahmet Ali ye devretmiş, haberin yokmu:)

yanıt6
yanıt1
Jack crowser:

Başkanın tam ismi Ahmet Ali AĞAOĞLU. Bilmiyorsan bir liverpol taraftarı olarak bildirmiş olayım ben sana.

yanıt3
yanıt0
vurguncu:

Hakediyorsun

6
2
yanıtYanıtla
ok:

sayın başkan yaz plakayı 61 milyon pound

6
2
yanıtYanıtla
Memleketim:

Mübarek Cuma günü atmayin Din kardesiz.

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title