Haberler

Liverpool ile Chelsea maçında sahaya atlayan YouTuber Ali Abdüsselam Yılmaz'a tepki yağdı

Güncelleme:

Liverpool ile Chelsea arasında oynanan maçın 14'üncü dakikasında sahaya atlayan YouTuber Ali Abdüsselam Yılmaz'a sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüyor. Yılmaz'ın Instagram hesabından paylaştığı son fotoğrafa "Ülkemizi rezil ettin" yorumları yapıldı.

YouTube'da 4,5 milyon takipçisi bulunan 'Deli Mi Ne?' kanalının sahibi Ali Abdüsselam Yılmaz, dün akşam oynanan Liverpool ile Chelsea maçının 14'üncü dakikasında sahaya atladı. Kısa sürede tepkilerin odağı olan Yılmaz, Instagram'da da yorumlarla adeta linç edildi.

TEPKİ YAĞDI

5 gün önce Dünya Şampiyonası yolunda Basketbol Milli Takımına marş hazırladıklarını duyuran Yılmaz'ın paylaşımının altına binlerce yorum geldi. Instagram hesabında ciddi bir takipçi sayısına ulaşan Yılmaz'ın takipçi sayısı da kısa sürede düşmeye başladı. YouTuberın Instagram hesabının kapatılması içinde bir çok kişi tarafından engellendi.

Liverpool ile Chelsea maçında sahaya atlayan YouTuber Ali Abdüsselam Yılmaz'a tepki yağdı

AÇIKLAMA YAPMADI

Ülkeyi rezil ettiği söylenen Ali Abdüsselam Yılmaz ise konu hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

İşte sahaya atlayan YouTubera gelen bazı yorumlar:

Liverpool ile Chelsea maçında sahaya atlayan YouTuber Ali Abdüsselam Yılmaz'a tepki yağdı

Liverpool ile Chelsea maçında sahaya atlayan YouTuber Ali Abdüsselam Yılmaz'a tepki yağdı

Liverpool ile Chelsea maçında sahaya atlayan YouTuber Ali Abdüsselam Yılmaz'a tepki yağdı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (65)

dede:

bence gayet zevkli Ne var bunda Arkadaş Ben şahsen eğlendim

17
102
yanıtYanıtla
bruksel:

ayni ahirda beraberdiniz herhalde

yanıt0
yanıt0
Delimi ne:

adı üstünde delimi ne . çılgın delice işler yaparak ünleniyor sahaya girsin nolacak naptı ismimizimi lekeledi. bırakın amk. adamla uğraşmayın. başka türk adam hollandada kadın kafası kesiyor türk 20 yaşında o utandırmadıda bumu utandıracak.

19
77
yanıtYanıtla
ada:

ne diyon laann gevşek

yanıt40
yanıt15
Enistein Teize:

Ülkenin IQ su yetmiyor 24 deli bi topun peşinde koşarak saygınlık kazanırken 1 deli sahada koştu diye ülkeyi rezil ediyor beyni krem peynir olmuş bi milletin saygınlığı futboldan kazanması çok üzücü

yanıt2
yanıt3
Seda:

Midnight Express i izle!!!!

yanıt0
yanıt0
Gaddar Kerim:

geri zekalı. şikayet edin bunu bütün hesapları kapansın.

83
8
yanıtYanıtla
Fena:

Bu adam haddini gercekten astı

75
5
yanıtYanıtla
Fazla Kasma eğlenmeye BAK !!!:

Bizim ülkeye ne zarar verdi ki. zarardaki kastınız neydi ? bence bunları iyi bir düşünüp ona göre hareket edelim bu kişinin yaptıkları zaten hep böyle değişik paylaşımlar kanal konseptine gereğine uygun bir hareket. Şahsım olarak bu durumları fazla abartmamak lazım insanları linç etmeyelim. Zararı burada aramayın . . . . . . Malum durumlar ortada !!!!

6
26
yanıtYanıtla
AHMET beli:

NE alakası var kanalın gereklılığıne uygun demişsiniz kanalın uygunlugunu mu tartışıyoruz kanalından bıze ne ? İster olsun ister olmasın sanki resmi bı kurum da....

yanıt0
yanıt0
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title