Haberler

Liverpool ile Chelsea maçı öncesi devriye gezen atlı polisler ilgi odağı oldu

Güncelleme:

Liverpool ile Chelsea arasında oynanan UEFA Süper maçı için alınan geniş güvenlik önlemleri kapsamında Taksim Meydanı'nda atlı polisler de yerini aldı. Atlı polislere İngiliz taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

Liverpool ile Chelsea arasında Beşiktaş Vodafone Park'ta oynanan dev maç öncesi Taksim ve çevresinde devriye gezen atlı polisler İngiliz taraftarlar arasında ilgi odağı oldu.

Liverpool ile Chelsea maçı öncesi devriye gezen atlı polisler ilgi odağı oldu

İNGİLİZ TARAFTARLAR FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK İÇİN YARIŞTI

Taksim ve çevresinde alınan güvenlik önlemleri kapsamında atlı polisler, maç öncesi meydana gelerek devriye gezmeye başladı. Atlı polislerin gören İngiliz taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Bazı taraftarlar atlı polislerle özçekim yaparken bazıları da fotoğraf çektirdi. Çevresi polis bariyerleriyle kapatılan Cumhuriyet Anıtı önünde toplanan İngiliz taraftarlar tezahürat yaparak takımlarına sevgi gösterilerinde bulundu.

Liverpool ile Chelsea maçı öncesi devriye gezen atlı polisler ilgi odağı oldu

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (31)

ASLI:

ARKADAKİ CAMİ TAKSİM MEYDANINA YAKIŞMIYOR HER YERE CAMİ YAPMAK ZORUNDAMISINIZ OKUL YAPIN DAHA İYİ.

12
73
yanıtYanıtla
İnadına:

Sizin gibi lanet olası insanlar olduğu sürece cami yapılmaya devam edilecek

yanıt16
yanıt3
AKIL MANTIK:

Görende 5 vakit camidesiniz sanacak. Bi cuma namazına gidersiniz bide yılda 2 kez bayram namazına. Bide oruç tutarsınız kolayınıza geliyor diye. kurban kesersiniz difrize saklarsınız ülkede gereğinden fazla cami var ve bomboş. Ülke gitgide cahilleşiyor

yanıt6
yanıt15
AVUKAT:

Olay anında bu genç kızlar nasıl müdahale edecek konu mankeni olmamış mı?

15
8
yanıtYanıtla
de avukat:

bakış açına hayran kaldım

yanıt0
yanıt0
AVUKAT:

De Avukat benim bakış açımdan zaten bakamazsın

yanıt0
yanıt0
YAĞMUR:

Olay anında ne yapacak bu kızlar atı şahlandırıp şüphelilerin üzerine gidip dört nala mı sürecek atı De Avukat az kitap oku walla ne yalan söyleyim joler sandım ilk izlenimim o koyun oraya babayiğit düşmana korku dosta güven versin

yanıt0
yanıt0
MÜHENDİS:

Bu Kızları bu ata bindi rende kabahat Yoksa ATLI DEVRİYELER E ingilizlerin en doğal bildiği şey onlar üstündeki lere bakıyorlar deyoslar

10
9
yanıtYanıtla
ahmet:

Ata binen ise Türk, gerisi ise ata yük. Türk milleti at ile doğmuş at ile büyümüştür. uzun bir ara verilen at sevgisi ve sporları artık her yerde yapılıyor.

17
1
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

ONLARDADA VAR ATLI POLİCE. BU MERAK BENCE ATLARA DEĞİL ÜSTTEKİ MANKENİMSİ POLİSLEREDİR.

14
3
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title