Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 17 Kasım 2018, Cumartesi 09:32 tarihinde eklendi. 672 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lise’nin Okul Aile Birliği yönetimi belirlendi

Lüleburgaz Lisesi Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul toplantısı yapıldı. Toplantıda yeni Okul Aile Birliği üyeleri seçimi yapıldı.
Lise’nin Okul Aile Birliği yönetimi belirlendi  

Lüleburgaz Lisesi Okul Aile Birliği 2018-2019 Genel Seçimi, 4 Kasım Pazar günü Lise’nin Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Yapılan seçimde Lüleburgaz Lisesi Okul Aile Birliği asil üyeler; Sibel Karakoç, Nurcan Karyağdı, Nurdan tepe, Neziha Sönmez ve Sevgi Pelvan oldu. Yedek üyeler ise; Leyla Güncer, Sibel Sınar, Diler Çokal, Elif Taş ve Refiye Çavuşoğlu oldu.

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri ortak yaptığı açıklamada “Öğrencilerimize daha kaliteli hizmet vermek ve istenilen amaca ulaşmak için Lüleburgaz Lisesi ailesi olarak tekrar yola çıkıyoruz. Hedefimiz veli, öğretmen ve öğrenciler ile kaynaşmayı sağlayacak etkinlikler yapmak.” dediler.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek