Ağaoğlu açıkladı! 'Yusuf gitmek istiyor ama...'

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Yusuf Yazıcı'nın transferi hakkında konuştu.

Ağaoğlu açıkladı! 'Yusuf gitmek istiyor ama...'
Ağaoğlu açıkladı! 'Yusuf gitmek istiyor ama...'
GİRİŞ 17.07.2019 22:53 GÜNCELLEME 17.07.2019 22:55
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Fransa Ligi'nden Lille takımının teklifte bulunduğu Yusuf Yazıcı hakkında açıklamalarda bulundu.

 

 

beIN SPORTS'a konuşan Ağaoğlu; "Hiçbir şekilde Yusuf'u gönderme taraftarı değiliz. Abdülkadir'le alakalı da aynı şeyleri söyledim. Kadromuzu mümkün olduğunca muhafaza edip, takviyelerle yola devam etmeyi amaçladık. Yalnız Yusuf'un kafasında yerleşmiş olan futbol hayatına dışarıda devam etme arzusu var. Kendisiyle çok uzun konuşmalar yaptık. Önümüzdeki sene gitmesinin daha doğru olacağını söyledik ancak kendisi ısrarla gitmek istediğini beyan etti. Bu defa konu farklı bir platforma taşınmış oluyor. Eğer gidecekse, kulübün menfaatleri doğrultusunda ve kendisine yakışan bir şekilde gitmesi gerektiğini ifade ettik. Bütün kamuoyunun da malumu olduğu için söylemekte bir zarar görmüyorum. Kendisine tek ciddi teklif Lille kulübünden geldi. Ancak Lille kulübü de yırtık 5 euroları bantla yapıştıran bir kulüp. Orada Trabzonspor'un beklentilerini karşılayan ve Yusuf'un değerini yansıtan bir rakamla karşımıza çıkmadılar. Dolayısıyla bu konu şimdilik askıda."sözlerini kullandı.

Lille'in 22 yaşındaki Milli futbolcu için Trabzonspor'a 17 milyon euro peşin ve 3 milyon euro bonuslar olmak üzere toplamda 20 milyon euro teklif ettiği belirtiliyordu.

 

 

YORUMLAR 10
  • Ahmet Kır 4 yıl önce Şikayet Et
    Heeey yorumcular! Bi karar verin ve sattı diye de sonunda şampiyon olamadı Trabzonspor diye adama hakaret edip durmayasınız. Hangisi, satış mı yoksa şampiyonluğa oynamak mı? Her şeyin en doğrusunu siz biliyorsunuz, sırtınızda yumurta küfesi yok.
    Cevapla
  • yunus 4 yıl önce Şikayet Et
    20 milyon avro teklif ettiklerini sanmam öyle olsa sayın Ağaoğlu balıklama atlar!
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    O kadar para vereceklerini sanmiyorum
    Cevapla
  • isa61 4 yıl önce Şikayet Et
    Satmıyacagım diyen sen değilmiydin başkan. Demekki futbolcu bile dinlemiyor seni. Sende eski paraya düşkün başkanlar gibi oldum anlaşılan. Taraftar sizi affetmez aslaa
    Cevapla
  • cakir 4 yıl önce Şikayet Et
    Bırak gitsin adam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle