Her sezon başı rüzgar bazen ters ese biliyor...

İyi başlarsın sonu kötü biter...

Kötü başlarsın iyi bitirirsin..

İyi başlamak bazen rehavet oluşturduğu gibi, kötü başlamakta hataları ve eksikleri erken görmeye, teşhisi erken koymaya neden oluyor.

Samsunspor olarak iyi başladık, üçüncü haftada Ankara da bırakılan iki puan taraftarı endişeye düşürdü. Diğer şampiyonluk adayı Manisa FK de inat yapar gibi iki haftada üst üste rakiplerine altı atması tarafımızca sinirleri germedi değil...

Lig uzun maraton...

Kadromuz iyi diye gaza gelmeyelim ama gazdan da ayağımızı çekmeyelim...

Herkes hata yapacak, tüm rakipler bir biriyle oynayarak puan kaybı yaşayacak..

Eksikler konuşulsun ama zarar verecek ölçüye çıkmasın. Bu hafta bir beraberlik sonrası küfürlere varan yorumları üzülerek okudum. Eleştirmek hakkımızdır belki ama küfür etme hakkını bize kimse vermiyor. Gerçek Samsunsporlu birlikte yürüdüğü ne futbolcusuna nede yönetimine küfür etmez. Edenler de bizden değildir. Öyle ya da böyle sezonu bizler bu arkadaşlarla tamamlayacağız.

Taraftarların bir Şikayetini dile getirmek istiyorum, açıkçası şahsım olarak ben de çok rahatsızım bu konudan...

Stadyum içerisindeki reklam panolarının yani ledlerin ışık seviyesi çok yüksek. Bunu maraton tribünü fark edemeye bilir ama Vip – Aile tribünü bu durumdan çok rahatsız. Bu durum izlediğimiz maçtan keyif aldırmıyor ama göz doktorundan kesinlikle randevu aldıracağından hiç şüphem yok.!!! Bu led ışıklarına lütfen bir ayar verilsin...

Haydi bakalım şimdi sahip çıkma zamanı, ne diyoruz Yüksel Yıldırım ve İsmail Uyanık başkana minnettarız. O zaman ne Onların ne de bizim hevesimiz sevincimiz kursağımızda kalmasın.

Güzel bir cumartesi akşamında yüreği kalbi Samsunspor için atan hepimiz evimizde 19 Mayıs Stadyumumuz da buluşup Tarsus I.Y. maçında Sevdamıza destek verelim..

Güzel günlerde buluşmak dileğiyle...