Lider durdurulamıyor. 4-3

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakarya 1.Amatör liginde  Harunustaspor, kendi evinde  Karasu aziziyespor  ile karşı karşıya geldi.

Büyük heyecana sahne olan maçta Harunustaspor iki kere , geriye düşmesine rağmen Karasu Aziziyespor  4-3  mağlup etmeyi başardı. Mavi beyazlı ekip çok önemli bir 3 puan elde ederken Karasu aziziyespor ise haftayı puansız kapattı.

Maça her iki takımda istekli başlarken 20nci dakikada konuk ekip Karasu Aziziye penaltı kazandı. Topun başına geçen Mustafa topu ağlarla buluşturarak takımı 1-0 öne geçirdi.

Ardından baskılarını arttıran Harunustaspor 26ncı dakikada Celalle skoru eşitledi.

35nci dakikada gergin anlar

Her iki takım da baskılarını arttırdığı dakikalarda saha birden karıştı. Harunustaspor’lu Oğuz’un rakip takım oyuncu Mustafa’yla tartıştı. O tartışma esnasında diğer takım oyuncuları’da karışınca maç 5 – 10  dakika durdu. Taraftarlarda olaylara karışınca Jandarma olaylara müdahale ederek olayın büyümesini önledi.

Maçın orta hakemine darp girişiminde bulunan taraftalar Güvenlik güçleri tarafından olay yerinden uzaklaştırıldı.

Maçın orta hakemi verdiği kararlar ile adeta tüm herkesi çileden çıkardı. Olayların ardından maçın orta hakemi maçı devam ettirme kararı alarak  İlk yarı bu skor ile sona erdi.

İkinci yarı nefesler tutuldu.

İkinci yarıya her iki takımda kontrollü başlarken 48nci dakikada Serhat Karasu Aziziye adına golü kaydederek Lider karşısında 2-1 öne geçti. Bu golden sonra iyice baskılarına arttıran ev sahibi ekip bir çok gol pozisyonundan yararlanamadı.

54ncü dakikada Karasu Aziziye tekrar penaltı atışı kazandı. Bu karardan sonra tekrar saha bir anda karıştı. Bu karardan sonra hakemin üzerine yürüyen Harunustalı stoper Şamil kırmızı kart ile oyundan atılarak 9 kişi kaldı.

Mustafa’nın kullandığı penaltıyı kaleci Şener harika bir şekilde çıkararak farkı ikiye çıkmasını engellemiş oldu.

Bu golden sonra iyice baskılarını arttıran Lider 62nci dakika da Murat ile eşitliği sağladı. 2-2

74ncü dakikada yeniden penaltı kazanan konuk ekip Karasu bu atışı Mustafa ile yararlanamadı kullandığı penaltıyı Şener harika bir şekilde çıkardı.

81nci dakikada bu seferde Harunusta penaltı kazandı. Topun başına geçen Celal Yavaş durumu 3-2 yaptı.

88nci dakika konuk ekip Emrah ile golü bularak skora eşitlik geldi 3-3 Maç tam bu şekilde bitecek derken 90+2’de Murat 3 puanı getirecek golü atarak maçı 4-3 kazanan taraf oldu.

Harunustaspor’un sponsoru maçı yakından takip etti.

Ekibimiz Harunustaspor sponsoru Olymtour yönetim kurulu başkanı Mansur Marzuok ve Genel Müdür Talal Massasati bugün oynanan Harunusta Karasu Aziziye maçını izlemek için İlçemize geldi.

Kulüp hakkında başkan Haldun Şehitten bilgi alan Mansur Marzuok Harunustaspor’umuzun her zaman yanındayım. Bu sene şampiyon olmaları halinde bir çok sürprizlerimiz olacak açıklamalarını yaptı.

Emre FİDAN

Lider durdurulamıyor. 4-3

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 27 Şubat 2018, 18:37

    Aziziye spor kulübü:kadromuzda Emrah ve Mustafa diye sporcumuz bulunmamaktadır.Birde olayların başlaması harunustanin 10 numaralı sporcuları oğuz zorlu’ nun sporcumuz 10 numaralı 2001 doğumlu Faruk YANIK ‘a topsuz alanda tekme vurmasi ve ardından kırmızı kart görmesiyle baslamis ve ardindan harunusta sporcularının, taraftarların sahaya atlayıp hakeme saldirmasiyla devam etmiştir.

    Cevapla