WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Leyla Dizdar Kültür Merkezi Belediyeye devredildi

Bu haber 22 Şubat 2020 - 12:06 'de eklendi ve 7.546 kez görüntülendi.

Safranbolu Kültür Turizm Vakfı Başkanı Şefik Dizdar tarafından rahmetli eşi Leyla Dizdar adına yaptırılan Kültür Merkezi gerçekleştirilen tören ile Safranbolu Belediyesine devredildi.

Kültür Merkezinde gerçekleştirilen teslim törenine Vali Fuat Gürel, AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcı Mehmet Ceylan, Eski Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Şinasi Altıner, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, KBÜ Rektörü Refik Polat, Safranbolu Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Taha Holding Yönetim Kurulu Başkanı Safranbolu Kültür Turizm Vakfı Başkanı  Şefik Dizdar, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve davetliler katıldı.

Törende Safranbolu Kültür ve Turizm Vakfı Başkanı Şefik Dizdar Kültür Merkezinin başından itibaren yapım süreci ile ilgili yaptığı konuşmada emeği geçen herkese teşekkür etti ve Safranbolu halkına hayırlı olması dileklerinde bulundu.  Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse de Kültür Merkezi’ni Belediye ve Safranbolu halkına kazandıran Şefik Dizdar’a teşekkür etti.

Vali Fuat Gürel de yaptığı konuşmada; “Böyle bir şehrin, böyle güzel kentin bu tür merkezlere ihtiyacı vardı, bu manada huzurlarınızda Şefik Dizdar’a teşekkür ediyorum. Şefik Dizdar birçok işle ilgili bu şehrin kalkınması ile ilgili çok değerli çalışmalar yapan bir insan. Eğer kazandığınız şeyleri iyi yerlerde kullanabilirseniz kalıcı olan bu eserleriniz ve siz olursunuz. Leyla Dizdar Hanımefendi adı ile bu bina yaşadığı sürece hem Şefik Dizdar hem de Leyla Dizdar Hanımefendinin ruhuna Fatihalar okunacaktır.” dedi

Törende yapılan konuşmaların adından KBÜ Radyo Televizyon Bölümü öğretmenlerinden Serdar Sabuncu tarafından hazırlanan Leyla Dizdar belgeseli gösterime sunuldu.

Ve törende binanın devir teslimi yapıldı. Safranbolu Kültür Turizm Vakfı Başkanı İş İnsanı Şefik Dizdar ile Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse arasında Safranbolu Leyla Dizdar Kültür Merkezinin devrine ait belgeler imzalandı.

Törenin ardından Safranbolu Kültür ve Turizm Vakfı Türk Sanat Müziği Korosu tarafından birbirinden güzel şarkılar seslendirildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.