Derma Deri (DİO GOMEZ) nin Yönetim Kurulu başkanı İbrahim Aydoğan stantlarına yoğun ilgi olduğunu söyledi…

Aynı zamanda İstanbul Sanayi Odası Meclis üyesi de olan Derma Deri’nin ve Dio Gomez maraksının sahibi olan sanayici İş adamı İbrahim Aydoğan bu sene stantlarını Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay, Türkiye İhracatçılar Meclis(TİM) Başkanı İsmail Gülle, İstanbul Deri Mamulleri İhracatçılar Birliği (İDMİB) başkanı Mustafa Şenocak başta olmak üzere bir çok önemli ismin kendilerini ziyaret etmelerinden onur duyduğunu belitti.

İstanbul Times Haber Merkezi / Hüseyin Çetiner 

Aydoğan Turagay,Gülle ve Şenocak’ın fuardaki stantlarını ziyaret eden sektör paydaşlarına ve bakan yardımcısına şunları söyledi: Deri sektörü el emek yoğun bir iştir.Yurt dışında deri denildiği zaman Türkiye akla geliyor. Çünkü bizim deri ile alakalı geçmişimiz binlerce yıl öncesine dayanır. Şu an artık sadece ısınmak maksadı ile deri giysi satmıyoruz. Biz ülke olarak artık aynı zamanda moda da satmaya başladık.

Bizler Derma Deri olarak DİO GOMEZ markamız ile dünyanın bir çok ülkesine ihracat yapıyoruz. LeShow daha da gelişir büyürse sektörümüzün sesi olacaktır. Ülke olarak hep beraber el ele vererek her alanda olduğu gibi Deri giysi alanında da ihracatımızı mutlaka daha da arttırmalıyız diyen Aydoğan stantlarını ziyaret ettikleri için konuklarına teşekkür etti.

Sanayici İş adamı İbrahim Aydoğan Gazetemize ise şunları söyledi

Öncelikle bize bu imkanı verdiğiniz için İstanbul Times Gazetesi olarak size teşekkür ederiz.Ülkemizin üretim ve ihracat ile döviz açığını kapatacağını düşünen bir sanayici olarak rakiplerimize göre daha zor şartlar altında üretim ve ihracat yapıyoruz. Derme Deri’nin Markası olan Dio Gomez ile çok sayıda ülkeye ihracat yapıyoruz. Türkel Fuarcılığın bu sene 2.sini yaptığı LeShow Deri Fuarının katılımcıları arasındayız. Bunun dışında yurt dışında yapılan bir çok uluslar arası fuara da katılarak daha çok ihracat yapmaya çalışıyoruz. Türk Dericiliğinden umut varım. Gelecek yıllarda deri sektörünün daha da çok ihracat yapacağına olan inandım tamdır diyen Aydoğan bütün fuar katılımcılarına bol müşteriler dileyerek sözlerini tamamladı.

İletişim için adres :

Derma Deri Ticaret ve Sanayi LTD.ŞTİ. (DIO GOMEZ)

Gökalp Mahallesi Zübeyde Hanım NO:40 Zeytinburnu /İstanbul

Wwww.derma.com.tr E-mail:[email protected]

Tel: 0212-665 61 32

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim