Haberler

Leicester City, deplasmanda Burnley'ye 2-1 mağlup oldu

Güncelleme:

Premier Lig'in 23. haftasında Burnley'ye konuk olan Leicester City, öne geçtiği maçı kaybetmekten kurtulamadı. Milli futbolcu Çağlar Söyüncü'nün 90 dakika sahada kaldığı mücadeleyi ev sahibi ekip 2-1 kazandı.

İngiltere Premier Lig'in 23. haftasında Leicester City deplasmanda Burnley ile karşı karşıya geldi. Turf Moor'da oynanan mücadeleyi Burnley 2-1'lik skorla kazandı.

Leicester City, 33. dakikada Barnes'ın golüyle öne geçerken, Burnley'ye galibiyeti getiren goller 56. dakikada Wood ve 79. dakikada Westwood'dan geldi. Leicester City'ye Jamie Vardy 68. dakikada kullandığı penaltı atışından yararlanamadı.

ÇAĞLAR 90 DAKİKA SAHADA KALDI

Milli oyuncumuz Çağlar Söyüncü, 11'de başladığı maçta 90 dakika sahada kaldı.

Bu sonucun ardından üst üste 2. mağlubiyetini alan Leicester City 45 puanda kalırken, 4 maç sonra kazanan Burnley ise puanını 27 yaptı.

Premier Lig'in 24. haftasında Leicester evinde Everton'ı konuk edecekken, Burnley ise deplasmanda Manchester United'a konuk olacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Leicester City FC Burnley Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (1)

Uni g.saray:

Merih sakatlandı. Sıra çaglar da . Hadi bakalım

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title