Google News' te Takip Edin

Bingöl genç haberleri google

DOLAR 32,5999 % 0.34
EURO 34,8211 % 0.18
GRAM ALTIN 2.508,34 % 0,96
ÇEYREK A. 4.101,13 % 0,96
BITCOIN 2.117.785 2.358
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Google News

LASTİK KIZ YEŞİM’İN HAYALİ MİLLİ TAKIM

Son Güncelleme :

10 Temmuz 2020 - 13:37

LASTİK KIZ YEŞİM’İN HAYALİ MİLLİ TAKIM

Genç ilçesine bağlı servi Çaybaşı köyünde yaşayan ilkokul öğrencisi 10 yaşındaki Yeşim Münar yaptığı hareketlerle köyde lastik kız olarak tanınıyor. Ailesinin de destekleriyle büyük özveri ile çalışan Yeşim, hayallerinin peşinden koşmak istiyor.
Genç ilçesi, Servi Bölgesine bağlı Çaybaşı Köyünde sosyal medyada izlediği videolarla jimnastik hareketleri yapan Yeşim Münar, köy çocuklarına da jimnastiği sevdirmek için hayallerini anlatıp jimnastiğe teşvik ediyor. Boş zamanlarında jimnastik hareketleri yapan Münar yaptığı hareketlerle görenleri şaşırtıyor.
“Türkiye’yi dünyada temsil etmenin hayalini kuruyorum”
Servi ilkokulu öğrencisi Yeşim Münar boş zamanlarında izlediği videolardan jimnastik hareketlerini öğrendiğinin belirterek şunları söyledi. Münar ” 10 yaşındayım 5’inci sınıfa geçtim jimnastik hareketlerini televizyonlardan görünce bende yapabilir miyim? Diye düşündüm. Daha Sonra videolar izlemeye başladım. Bağ bahçe işlerinden sonra izlediğim videoları uygulamaya başladım. Jimnastik konusunda annem babam en büyük destekçilerim oldu. Kısıtlı imkânlarla çok şey öğrendim jimnastiği çok seviyorum en büyük motivemde kurduğum hayalimdir. Türkiye’yi dünyada temsil etmenin hayalliyle çalışıyorum” diye konuştu.
Baba Mehmet Emin Münar ise kızı Yeşim’le gurur duyduğunu ifade ederek yetkililere çağrıda bulundu. Baba Münar” Yeşim sürekli izlediği videoları köyde boş vakitlerinde jimnastik hareketleri yapıyor. Köydeki diğer çocuklara da yaptığı hareketleri gösteriyor onları da jimnastiğe teşvik ediyor. Yetkililerden kızımın yeteneğini keşfetmelerini istiyorum. Tek isteğim kızım Yeşim’in hayallerini gerçekleştirmesi”
HABER. MURAT GÖKÇE

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.