• DOLAR 32.478
  • EURO 34.968
  • ALTIN 2437.39
  • ...
LAİKÇİ ŞİDDET SINIR TANIMIYOR!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DOĞRUHABER

İngiltere’de ve Almanya’da başörtülü kızlara yapılan saldırılar, geçtiğimiz günlerde İstanbul’da başörtülü kadınlara yapılan saldırıları akıllara getirdi. İslam düşmanı laikçi zihniyetin her yerde aynı olduğunu gösteren saldırılar, bu zihniyetin sınır tanımadığını bir kez daha gözler önüne serdi.

BUNLAR DA AVRUPA’NIN ŞİZOFRENLERİ!

İstanbul’da başörtülü kadınlara saldırının hemen ardından bir kısım, saldırıyı yapanın şizofren olduğu yalanını ortaya atmıştı. Saldırganın saldırıyı bilinçli bir şekilde yaptığı ise kendi ifadesiyle ortaya çıktı. Avrupa’daki saldırıların ise İslam karşıtlığı üzerinden olduğu çok açık. Acaba Avrupa’daki bu saldırganlar için de şizofren diyenler çıkacak mı? merak konusu doğrusu…

İNGİLTERE'DE MÜSLÜMAN KIZA ALÇAK SALDIRI

İngiltere'de bir kadın, bindiği otobüsteki Müslüman genç kıza saldırdı. İngiltere'nin Sheffield bölgesinde 40 yaşlarındaki bir kadın bindiği otobüste, 14 yaşındaki Müslüman kıza alçakça saldırdı. Çevredekiler tarafından cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde, kırmızı montlu saldırgan kadın, tesettürlü genç kıza saldırarak İslam'a hakaret ettiği görülüyor.

ÇEVREDEKİLER İZLEMEKLE YETİNDİ

Genç kızı darp ederek otobüsten indiren saldırgan kadını çevredekiler izlemekle yetiniyor. Olay anında çekilen görüntüler kimi sosyal medya hesaplarından da paylaşıldı. İslam'a ve kutsallarına her fırsatta saldırı yapılan İngiltere'de, 14 yaşındaki genç kıza yapılan bu alçak saldırıya da sessiz kalınıp kalınmayacağı merak konusu olmuştu.

ALMANYA'DA 11 YAŞINDAKİ BAŞÖRTÜLÜ KIZA SALDIRI

Almanya'nın Saksonya eyaletinin Sebnitz kentinde ise iki İslam düşmanı aşırı sağcı, 11 yaşındaki başörtülü bir kız çocuğuna ırkçı saldırıda bulundu. Saldırganların olay yerinden ayrılmadan önce "Burada ne işiniz var, ülkenize dönün." diye bağırdığı bildirildi. Alman basının Dresden polisine dayandırdığı habere göre, cuma günü bir süpermarketin önünde meydana gelen olayda, 16 ve 17 yaşındaki iki kişi 11 yaşındaki başörtülü Iraklı kıza saldırdı.

GENÇ KIZIN AĞZINI KAPATIP DARP ETTİLER

Haberde, 17 yaşındaki kadın saldırganın, başörtüsünü zorla çıkardığı kızı saçlarından çekerek yere düşürdüğü belirtildi. Ardından 16 yaşındaki erkek saldırganın, yerdeki kıza ayağıyla vurduğu ifade edilen haberde, bu sırada diğer saldırganın kızın ağızını kapattığı kaydedildi.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Haberde, saldırganların olay yerinden ayrılmadan önce "Burada ne işiniz var, ülkenize dönün." diye bağırdığı aktarıldı. Olayda 11 yaşındaki kızın yaralandığı, kimlikleri tespit edilen saldırganlar hakkında soruşturma başlatıldığı bildirildi.

İSTANBUL’DA AYNI GÜNLERDE İKİ FARKLI OLAY YAŞANMIŞTI

İstanbul Karaköy ve Beşiktaş’ta da geçtiğimiz günlerde iki farklı olay yaşanmıştı. Karaköy’de yaşanan olayda bir saldırgan yolda yürüyen iki başörtülü kadına saldırmış kadınların birinin örtüsünü çekerek yumruk atmıştı. Olayın basına yansımasının ardından saldırgan tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Bir diğer olay ise Beşiktaş’ta yaşanmış başörtülü bir öğrenmen yolda yürürken saldırıya uğramıştı. Bu saldırgan ise günler sonra saklandığı yerde yakalanmış ve tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Kimi laik çevrenin şizofrendir diyerek korumaya çalıştığı saldırganların ikisinin de şizofren olmadığı, İslam’a ve değerlerine düşman kişilikler oldukları ortaya çıkmıştı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir