KYK Gönül Sohbetlerinin Konuğu Mehmet Ali Erol oldu

Yüksek Öğrenim ve Kredi Yurtlar Kurumu Elazığ Ömer Bilginoğlu Yurt Müdürlüğü tarafından tertiplenen KYK Gönül sohbetlerinin konuğu İş Adamı Mehmet Ali Erol oldu.

KYK Gönül Sohbetlerinin Konuğu Mehmet Ali Erol oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sinan Aksu Kürsübaşı odasında gerçekleşen programa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Abdulsamet Eren ile KYK öğrencileri katıldı.

Program hakkında ilk olarak konuşan KYK Yurt Müdürü Kayahan Topal davete icabetlerinden dolayı iş adamı Erol’a teşekkür ederek şöyle konuştu:

"HER AY İKİ KONUK"

“Her ay iki değerli konuğumuzu yurdumuzda gençlerimizle ağırlıyoruz. Mesleki yaşantısında söz sahibi, hayat kariyerinde önemli mesafeler kat etmiş kişileri burada gençlerimizle buluşturuyoruz. Çünkü burada barınan gençlerimiz üniversitede mesleki anlamda bir eğitim alıyorlar. Kredi Yurtlar Kurumu olarak bizlerde bu mesleki eğitimlerin yanı sıra onların hayat tecrübelerine bir nebze olsun bir şeyler katmak adına değerli konuklarımızı yurdumuzda ağırlıyoruz. Gençlerimizle bir araya getiriyoruz” ifadelerini kullandı.

ŞUBE MÜDÜRÜ EREN: “YURT MÜDÜRÜMÜZ GÜZEL İŞLERE İMZA ATIYOR”

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Abdulsamet Eren de “KYK Gönül Sohbetlerini organize eden KYK Yurt Müdürümüz Sayın Kayahan Topal’a ve bu sohbetlerde sürekli birlikte olduğumuz, zaman zaman benimde takıldığım gençlerimize çok teşekkür ediyorum.”

Eren, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Hem gençlerimiz hem de gerek sanat, gerek siyaset gerekse ilimizde söz sahibi kişileri gençlerimizle buluşturduğu için, tecrübelerini aktardığı için önemli bir gönül sohbetleri toplantısı icra ediliyor”dedi.

İŞ ADAMI EROL: “GENÇLERİMİZLE OLMAK ÇOK GÜZEL”

İş Adamı Mehmet Ali Erol da, “Gençlerle hasbihal etmek için davet ettiler. Her ay şehrimizden önde gelen isimlerinden iki arkadaşı buraya davet ediyorlar. Bizde burada bilgi birikimimizi gençlerle paylaşmak için geldik. Allah hepsinden razı olsun. Biz de elimizden geldiği kadar kendileriyle hasbihal edeceğiz, ilerisi için ne kadar nereye kadar daha iyi yerlere gidebileceklerini genç yaşta neler başarabileceklerini onlara aktaracağız. Hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

Gecenin sonunda katılımlarından dolayı Erol’a bir onurluk takdim edildi.