Kuzluk Köyü İlkokulu El Birliğiyle Onarılıyor

Kuzluk Köyü İlkokulu El Birliğiyle Onarılıyor
banner13
banner3

Balkan Ülkeleri Dostluk Derneği tarafından Sosyal Sorumluk projesi kapsamında İlçemize bağlı Kuzluk Köyü İlkokulunda boya ve tadilat işleri yapılıyor.

Balkan Ülkeleri Dostluk Derneği, köy okulunun onarım işlerinin yapılarak, okulun yepyeni bir görünüme kavuşması için imece usulü çalışma başlattı.  

Balkan Ülkeleri Dostluk Derneği  Genel Sekreteri ve İlçe Gümrük Müdürlüğü Memuru Haluk Kaya, konu ile ilgili yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: ‘’İnebolu Kaymakamı A. Atakan Atasoy iş birliği ile ilçemize  bağlı ihtiyacı olan herhangi bir okulun boya ve  tadilat işlerini üstlenmek istediğimizi belirttik. İlçe Kaymakamımız Atakan Atasoy, ilçe  Milli Eğitim Müdürü V. Hüseyin Çakır ile  görüşerek, Kuzluk İlkokulunda baya ve tadilat işlerini yapmak üzere bize önerdiler. Bizde Balkan Ülkeleri Dostluk Derneği olarak, DYO boya firması işbirliği yaparak ihtiyaç olan okulun boyalarını DYO Boya firması tarafından karşılanarak, bizler de boyaların teslim edilmesi ile okulun boya ve  tadilat işlerine  başladık,  İlk etapta okulun sıra ve  masalarını okulun dışarına çıkararak, zımpara ve verniklerini yaparak onarımın başladık. Daha sonra okulun alt kısmının onarımını da İnşaat Mühendisi Ahmet Çecen, üstlenerek, Kuzluk Köyü Muhtarı Ergün Usta tarafından tadilatı yapılarak yeni görünümüne kavuşturuldu.  Aynı zaman ise; Projemizin diğer bir ayağı olan okulda bulunan her bir öğrencinin adına İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü katkılarıyla ve  İnebolulu vatandaşlarımızın destekleri ceviz ağacı dikimi gerçekleştirilerek öğrencilere ağaç sevgisi aşılandı. 18 Mayıs Cumartesi günü okulun boya tadilat işlerini gerçekleştirmek için köy okulunda kamp ateşi yakarak müzik eşliğinde konaklayacağız. ’’dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2019, 10:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER