Kuzey Yıldızı Taekwondo Sporcularımız Vali Şakalar Tarafından Ödüllendirildiler

Kuzey Yıldızı Taekwondo Sporcularımız Vali Şakalar Tarafından Ödüllendirildiler

Kuzey Yıldızı Taekwondo Sporcularımız Vali Şakalar Tarafından Ödüllendirildiler

Kuzey Yıldızı Boyabat Gençlik Spor Kulübü tekvando sporcularımız gösterdikleri performans ve aldıkları başarılardan dolayı Sinop'un enleri olarak Sinop Valisi Köksal Şakalar tarafından ödüllendirildiler.

Sinop Kültür Merkezinde  gerçekleşen program saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Sinop Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ayhan Özhan’ın açılış konuşması ile devam etti.

Sinop Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ayhan Özhan’ın  konuşmasının ardından Ulusal ve Uluslararası çapta başarılar elde eden sporcuların tanıtımı yapıldı.

Ödül töreninde 10 Ocak 2019 tarihinde Ankara'da yapılan para tekvando P20 30 yaş altı kategorisinde Türkiye şampiyonu olan ve 26 Eylül 2019 Perşembe günü de  Ankara Taha Akgül Spor Salonunda gerçekleştirilen para tekvando milli takım seçmelerinde 3 rakibini geride bırakıp en yüksek puanla birinciliği kazanarak 31 Ekim 2019 tarihinde İtalya’da düzenlenecek olan Avrupa Paratekvando Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek olan Bekir Akgöz ve Kuzey ile Yıldızı Boyabat Gençlik Spor Kulübü tekvando sporcularından Mısra Özüm Ergül ve Altuğ Keküllüoğlu da Sinop Valisi Köksal Şakalar tarafından tebrik edilip ödüllendirildiler.

Sporcuların ödüllerini veren Sinop Valisi Köksal Şakalar, "İnşallah bir sonraki senede daha çok sayıda sporcuyu gerek Milli Takımımıza gerekse de daha büyük organizasyonlarla gerçekleşen yarışmalara göndeririz. Hepinize teşekkür ediyorum başarılarınızın devamını diliyorum" dedi. 

Amatör  Spor Haftası etkinlikleri kapsamında 2019 yılı içerisinde gerçekleşen müsabakalarda  dereceye giren amatör sporcuların ödül ve malzeme dağıtım törenine Vali Köksal Şakalar’ın  yanı sıra, Belediye Başkanı Barış Ayhan, Vali Yardımcısı Murat Girgin, Doğa Koruma ve Milli Parklar 10. Bölge Müdürü Hasan Başyiğit, Sinop Defterdarı Naci Günaydın, Gençlik ve Spor İl Müdür V. Murat Altun, Kurum Müdürleri, Sinop Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ayhan Özhan, kulüp başkanları, antrenörler, hakemler, beden eğitimi öğretmenleri, okul takımları, amatör sporcular ve sporcu aileleri katıldı.

Mahmut Coşkun

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2019, 11:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner115