Kuyucak ilçesine bağlı kırsal Çamdibi Mahallesinde yasak aşkını öğrendiği için tartıştığı birlikte yaşadığı eski eşi 45 yaşındaki Neşe Orhan ve Kuyucak Lisesi son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki oğlu Furkan Kızkapan’ı av tüfeğiyle öldüren cani baba Zeki Kızkapan, evi de ateşe vererek arabasıyla olay yerinden kaçarak sırra kadem bastı.

ARACIYLA NAZİLLİ’DE GEZERKEN YAKALANDI

Cinayetin ardından Jandarma ekipleri Zeki Kızkapan’ı bulmak için geniş çaplı arama başlattı. Bu sırada çevre ilçelerdeki güvenlik güçlerine de şüphelinin kaçtığı 09 F 8340 plakalı aracın plakası ve şahsın eşkâli verildi. Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri aldıkları bilgilerden sonra cani babayı teknik takibe aldı. Yapılan teknik ve fiziki takipte Zeki Kızkapan’ın aracı ile Nazilli’ye giriş yaptığı tespit edildi. Aracın Yeni Mahalle Ordu Caddesi üzerinde seyir halinde olduğunu tespit eden polis ekipleri yapılan operasyonla gece saat 01.40 sıralarında cani baba Zeki Kızkapan’ı kıskıvrak yakaladı. Cinayet zanlısı ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülürken, işlemlerinin tamamlanmasının ardından Kuyucak Jandarma İlçe Komutanlığı görevlilerine teslim edildi.

YASAK AŞK KAVGASI CİNAYETLE SONUÇLANDI

Zeki Kızkapan’ın beş yıl önce iki çocuk annesi olan 30 yıllık eşi Neşe Orhan’dan ayrıldığı, ancak daha sonra tekrar yaşamaya devam ettikleri ve son günlerde de Kuyucak’ta bir başka kadınla yasak aşk yaşamaya başladığı iddia edildi. Yine iddialara göre yasak aşkına ev tutan cani adamın, eşi ve çocuklarını ihmal etmeye başladığı dile getirildi. Eşinin yasak aşk yaşadığını öğrenen Neşe Orhan (45) eve gelen Zeki Kızkapan’la tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle birlikte gözü dönen cani koca, av tüfeğiyle karısını vurdu. Talihsiz kadın kanlar içinde yere yığılıp hayatını kaybederken, gürültüyü duyup odaya giren oğlu Kuyucak lisesi son sınıf öğrencisi Furkan Kızkapan (17) da babasının tüfeğinden çıkan fişeklerle olay yerinde hayatını kaybetti. Olayın ardından karısını ve oğlunu öldüren Zeki Kızkapan, cinayetin yaşandığı evi ateşe vererek ortadan kaybolmuştu.