Kutsal Toraklara Dualarla Uğurlandılar

Kur’an-ı Kerim Tilaveti Okundu

Derince’den hac ibadetlerini yerine getirmek üzere kutsal topraklara gidecek olan 60 hacı adayı için Kent Meydanı’nda bir program tertip edildi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de bu anlamlı programa katılarak hacı adaylarını ve ailelerini yalnız bırakmadı. İlçe Müftülüğü görevlilerinin yer aldığı programda ilk olarak Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu, dualar edildi. Kafile Başkanı Kadir Korkmaz yaptığı konuşmada “Gidenin de gönderenin de mutlu olduğu bir yola çıkıyoruz. Kabe’ye gidenler Allah’ın özel misafirleridir. Rabbim hepimize hac ibadetini ifa etmeyi nasip etsin inşallah” dedi.

Başkan Aygün Yalnız Bırakmadı

Yola çıkacak 60 hacı adayı için düzenlenen programa katılan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de yaptığı konuşmada “Dinimizde farz olan hac ibadetini yerine getirmek için yola çıkacak olan kardeşlerimizi şimdiden tebrik ediyorum. Allah ibadetlerini kabul etsin inşallah. Böyle bir gecenin misafiri olmak, böyle bir gecede hacı kardeşlerimizi uğurlamak bize de nasip oldu. Hac görevini yaparken birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunun tekrar canlanması için ümmeti Muhammed'e dua edin. Rabbim, yolunuzu açık eylesin” dedi. Uğurlama programı hacı adaylarının yakınlarıyla vedalaşmasının ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817