Haberler

Kuşum Aydın Canlı Yayında Sitem Etti: Cenazeme Gelmesin

Güncelleme:

Uzun zamandır ekranlarda gözükmeyen şarkıcı Kuşum Aydın, Kanal D'deki 2. Sayfa programına konuk olarak eski dostlarından dert yandı.

Şarkıcı Kuşum Aydın, Kanal D'deki '2. Sayfa' programına konuk oldu. Aydın, bazı eski dostlarından dert yandı.

"TELEVİZYON KARİYERİM BİTTİ"

Geçtiğimiz aylarda, yüzüne dolgu yaptırdığı için pişmanlığını dile getiren Kuşum Aydın, "Yüzümü yakından çekip internette farklı görüntülerle veriyorlar. Benim bu yüzden televizyon kariyerim bitti. Başıma geldi. Bir sürü sorun yaşadım. Sanıyorlar ki, estetik doktorlarının kapısında yatıyorum" sözleriyle gündeme gelmişti.

Kuşum Aydın Canlı Yayında Sitem Etti: Cenazeme Gelmesin

"ONLAR SAKIN CENAZEME GELMESİN"

Kanal D'deki '2. Sayfa' programına katılan şarkıcı, bazı eski dostlarına dert yandı. Aydın şunları söyledi: "Cenazeme gelmelerini istemediğim insanlar var. O kişiler cenazeme gelmesin. Eskiden dostumdu bu insanlar. Bu kadar iki yüzlülük ve yalakalık görmedim. Benim bazı kişilerle görüşmememi istemeyen arkadaşlarım, daha sonra görüşmemi istemedikleri kişilerle görüşmeye başladılar. Ünlü kişiler bunlar... İki, üç kişiler... Onlar sakın cenazeme gelmesin. Vasiyet de ettim."

Kuşum Aydın Canlı Yayında Sitem Etti: Cenazeme Gelmesin

Kaynak: Haberler.com / Magazin

DOST Partisi Kuşum Aydın Kanal D Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500

Yorumlar (32)

..:

chp pelikan gibi lak lak lak yapıyor durmadan mazbatamda mazbatam aglıyorlar reis izin verirse alırsın mazbatayı seçime hile kat ölülere oy kullan sonrada mazbatam yakında sıra mansura gelecek daha aklanmadı heran kayyum gelebilir

13
17
yanıtYanıtla
..:

sandıkları fazla sahiplnemişsiniz bizim olanı sizin olmuş anladın sen onu hayyam

yanıt3
yanıt3
Nizamülmülk:

Hassan Sabahlara da Hayyam larada inanmıyorum.

yanıt1
yanıt2
Ohaio:

Hadi len şak şak ta şak şak

yanıt0
yanıt0
mansur:

kına. . . . . . . . .

yanıt1
yanıt2
mansur:

kına. . . . . . . . .

yanıt1
yanıt0
ASLI:

ÇOK ÜZÜCÜ FRANSA''DAKİ NOTRE DAME KATEDRALİ ATEŞLER İÇİNDE YANIYOR. EN ÇOK GÖRMEK İSTEDİĞİM YERLENDENDİ UMARIM HASAR BÜYÜK DEĞİLDİR.

5
13
yanıtYanıtla
Suzan:

Notre Dame nin kamburu. Ayy keşke fransızca bilseydim.

yanıt0
yanıt2
mahir:

aydın kesimi hep böylemi oluyor acaba

4
12
yanıtYanıtla
vatandas:

bu zamanda dostmu kaldı bir düşmeye gör herkes uzaklaşıyor

15
0
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title