Kurum Müdürüne Veda

Bafra Açık Ceza İnfaz Kurumunda Kurum Müdürü olarak görev yapan Recep Göğüş'ü uğurlandı.

Kurum Müdürüne Veda

BAFRA HABER - Bafra Açık Ceza İnfaz Kurumunda Kurum Müdürü olarak görev yapan Recep Göğüş'ü uğurlandı.

Bafra Açık Ceza İnfaz Kurumunda Kurum Müdürü olarak 2013 yılından itibaren yaklaşık 4 yıl görev yapan Recep Göğüş için 28 Temmuz 2017 tarihinde Değirmen Restaurant`da veda yemeği düzenlendi.

Düzenlenen yemeğe Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Turgut Türkmen, Bafra Adalet Komisyonu Başkanı Elif Akkaya, Cumhuriyet Savcıları Hasan Eseli, Oktay Çimen, Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Recep Göğüş, Kurum 2. Müdürleri Katip Özen, Abdulkadir Yıldırım, Bafra T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu 2.Müdürü Bayram Çalışkan, İdare Memuru Mehmet Atılgan ve Ceza İnfaz Kurumu personeli katıldı.

Kurum Personellerinden Nihan KÜREKÇİ’nin kurum personeli adına yapmış olduğu konuşmasında; “Gerek Kurumsal gerekse bireysel sıkıntılar da kapısı bize her daim açık olan Kurum Müdürüme , İnsani değerlere önem verdiği, bize yol gösterdiği, işini yapan her personeli ayrım yapmaksızın desteklediği, deneyim ve tecrübelerinden yararlanma fırsatı bulduğumuz için kendisine huzurunuzda tüm Personelimiz adına teşekkür eder ve minnetlerimizi sunmayı bir borç bilirim. Görev yaptığımız yerler bizim olmasa da anılarımız ve dostlarımız bizim oluyor. Bu bağlamda Değerli Müdürümüz Recep Bey’in arkasında büyük dostluklar bıraktığını ve her daim kendisini güzel anılarla hatırlayacağımızı bilmesini isteriz.” dedi.

Kurum Müdürü Recep GÖĞÜŞ Bey’le çalıştıkları süre içerisinde duydukları memnuniyeti dile getirdi ve Kurum Müdürü Recep Göğüş’e kuruma vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür edtti.

Protokol üyelerince Kurum Müdürü Recep Göğüş’e çeşitli hediyeler takdim edildi. Program canlı müzik ve hoş sohbetle devam ederek sona erdirildi.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2018, 17:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER