Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 15 Ocak 2019, Salı 09:17 tarihinde eklendi. 861 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kurudereliler Derneği’nden Sabah Namazı buluşması

Merkezi Lüleburgaz’da bulunan Kurudereliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 14 Ocak 2019 Pazar günü sabah namazı buluşması etkinliği gerçekleştirdi.
Kurudereliler Derneği’nden Sabah Namazı buluşması  

Sabah Namazı’nı Lüleburgaz İlçe Müftüsü Hüseyin Uysal ile birlikte kılan Dernek Üyeleri’ne namaz sonrası dernek binasında kahvaltı ve çorba ikramında bulunuldu.

 

Kurudereliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehdi Erginuğuzlu yaptığı açıklamada; “Derneğimiz Ramazan Ayı’nda ve özel günlerde yaptığı etkinliklerle üyelerin kaynaşmasını ve dayanışması sağlıyor. Pınarhisar’a bağlı Kuruderliler olarak Lüleburgaz’da dayanışma içinde yaşamamızı sürdürmemizi sağlıyor. Dernek olarak etkinliklerimiz devam edecek” dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek