MÜSİAD Kurucu Genel Başkanı Erol Yarar, MÜSİAD Düzce şubesi tarafından Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen MÜSİAD' Misyonu ve Dünya'daki Rolü" konulu konferans konuşmacı olarak katıldı.



Kuran'ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsa Şengüloğlu yaparak MÜSİAD hakkında bilgi verdi.





MÜİSAD Kurucu Başkanı Erol Yarar, MÜSİAD'ın kurulduğunda herkesin değil bir kısım insanların çok korktuğunu belirterek "Anadolu sermayesi, Anadolu aslanları, Anadolu kaplanları sözleri çıktı. Bu İstanbul birilerinin hiç hoşuna gitmedi. Onlar çünkü devletle iç içe Türkiye'nin kaymağını yiyorlardı. Biz ne dedik belli bir zümrenin eline Türkiye'nin ekonomisi bırakılamaz. Türkiye'nin ekonomisi Anadolu'ya yayılmalıdır. Anadolu insanı özüne dönmelidir. 'Bu adamlar çok tehlikeli' dediler biz DGM'lerde yargılandık. 25 yıl 27 yıl hapis cezaları ile yargılandık. Kimseyi vurmadık, elimize silah almadık, kimseyi tehdit etmedik, ama çok tehlikeli bir söz söyledik silahtan daha tehlikeli Dünya ekonomisinde müminlerin gidişatını değiştirecek sözler söyledik. " ifadelerinde bulundu.


Konferans sonunda MÜSİAD'a yeni üye olanlara rozetleri Kurucu Genel Başkanı Erol yarar tarafından takıldı. MÜİSAD Düzce Şube Başkanı Şengüloğlu, Kurucu Genel Başkan Erol Yarar'a tablo hediye etti.


Haber:Y.SEVER