Bafra Karma ve Medikal İhtisas OSB 2. Etap Elektrik Alt Yapı İhalesi Gerçekleştirildi

Samsun Bafra Karma ve Medikal İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (II) Etap Altyapı Elektrik Şebeke ihalesi bugün saat 10:00 da T.C. Sanayi Bakanlığında alt yapım işi için teklif veren firmaların katılımları ile gerçekleştirildi.

Bafra Karma ve Medikal İhtisas OSB 2. Etap Elektrik Alt Yapı İhalesi Gerçekleştirildi

Sanayi Bakanlığı tarafından oluşturulan ihale komisyonu değerlendirmesi ile Samsun Bafra Karma ve Medikal İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (II) Etap Altyapı Elektrik Şebeke ihalesi için en uygun teklifi veren Girişim Elektrik Taahhüt Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi kazandı. Firma yetkilileri en kısa süre içerisinde gerekli planlamanın yapılıp alt yapı çalışmalarının başlatılacağını bildirmiştir. İhalenin Bafra’mıza ve bölgemizde hayırlı olmasını dileriz.

T.C. Sanayi Bakanlığında gerçekleştirilen ihaleye Bafra Karma ve Medikal İhtisas Organize Sanayi Bölgesini temsilen Bafra Kaymakamı ve Bafra Karma ve Medikal İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet TÜRKMEN ile Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Bafra Karma ve Medikal İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Göksel Başar katılmıştır.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER