Özel sporcular makama çıktı

GÜNDEM 17.08.2017 - 14:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 3619+ kez okundu.
 

Özel sporcular makama çıktı

Giresun'da faaliyet gösteren Özel Spor kulüpleri ve sporcuları Vali Harun Sarıfakıoğulları’nı ziyaret etti.
Giresun Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü, Bulancak Özel Sporcular Spor Kulübü, Yağlıdere Şehit Süleyman Kul Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü ile Türkiye Beyazay Derneği Giresun Şubesi başkan, yönetim kurulu üyeleri ve sporcuları Vali Harun Sarıfakıoğulları’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Giresun Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Osman Şeyranlıoğlu, kulüp çalışmaları hakkında Vali Sarıfakıoğulları’na bilgi vererek, özel çocukların sosyal hayata katılması ve topluma kazandırılması kapsamında bu tür çocuklara yönelik 'Engelsiz Cafe' adında bir proje çalışması içerisinde bulunduklarını aktardı. 
Giresun'da faaliyet gösteren Özel Spor kulüpleri ve sporcuları Vali Harun Sarıfakıoğulları’nı ziyaret etti.

Giresun Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü, Bulancak Özel Sporcular Spor Kulübü, Yağlıdere Şehit Süleyman Kul Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü ile Türkiye Beyazay Derneği Giresun Şubesi başkan, yönetim kurulu üyeleri ve sporcuları Vali Harun Sarıfakıoğulları’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Giresun Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Osman Şeyranlıoğlu, kulüp çalışmaları hakkında Vali Sarıfakıoğulları’na bilgi vererek, özel çocukların sosyal hayata katılması ve topluma kazandırılması kapsamında bu tür çocuklara yönelik 'Engelsiz Cafe' adında bir proje çalışması içerisinde bulunduklarını aktardı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.