Kurban Bayramında Bayramlaşma Töreni Düzenlendi

2019-08-15 08:49:44

Artvin'de, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Artvin Valiliğince Atapark önünde düzenlenen törene katılan Artvin Valisi Yılmaz Doruk ve beraberindeki protokol üyeleri, Artvin halkıyla bayramlaşarak bir süre sohbet etti.

Buradaki bayramlaşma törenine Vali Yılmaz Doruk’un yanı sıra Artvin Milletvekili Erkan Balta, Garnizon Komutanı Piyade Albay Şükrü Şenduran, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Bahtiyar Yılmaz, İl Emniyet Müdür Vekili Selahattin Güven, bazı daire amirleri ile vatandaşlar katıldı.

Merkez Cami bahçesinde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Doruk ve beraberindekiler vatandaşların bayramlarını kutladı.

Daha sonra Vali Doruk ve beraberindekiler, Çarşı Mahallesi Polis Karakolu, 25. Mekanize Tugay Komutan Yardımcılığı ve İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek burada görev yapan asker ve polislerin bayramlarını kutladı.

Vali Doruk ve beraberindekiler ardından Artvin Devlet Hastanesine giderek burada tedavi gören hastalar ile yakınlarının bayramlarını kutlayarak acil şifalar diledi.


Serhad Artvin Gazetesi © 2012 Tüm Hakları Saklıdır.
İnönü Caddesi. Karahan İşhanı No:16/A - ARTVİN -- Tel :0(466) 212 11 29 - Faks: 0(466) 212 38 84 - E-Posta: osengun{at}hotmail.com