20-Nisan-2024 19:08:33

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
KÜPÇÜ DEVAM EDECEK Mİ?

KÜPÇÜ DEVAM EDECEK Mİ?

Erken seçim açıklamasının ardından kulisler hareketlendi. AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü devam kararı aldı mı? AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, aday adaylığını açıklayacak mı? 1 ve 3. sıra adayları için Bolu’da son durum ne? Tüm bu soruların yanıtı özel haberimizin detayında…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın erken seçim açıklaması sonrasında hareketlenen siyasi kulislerde özellikle AK Parti’de bir hareketlenme yaşanmaya başladı. Bolu’da 1 ve 3’üncü sıralar için aday adayı olacak isimler hemen çalışmalara başlarken, Gerede kontenjanı için mevcut milletvekili Fehmi Küpçü’nün devam kararı aldığı bilgisine ulaşıldı.

Küpçü’ye dev destek

Gerede kontenjanı adaylığı için mevcut Milletvekili Fehmi Küpçü, şimdiden arkasına dev bir desteği almış durumda. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar ile AK Parti ilçe yönetiminin tam destek verdiği Küpçü’nün yine il başkanlığı kongre sürecinde İl Başkanı Nurettin Doğanay ve yönetiminin yanında dimdik duruşu kendisini il yönetimi tarafından da listede görmek istenilen ilk aday yapmış durumda.

65 günlük seçim sürecinin kısa olması ve milletvekili alternatifinin çok olması sebebiyle AK Parti’de milletvekillerinin merkez yoklaması yöntemi kullanarak belirleneceği konuşuluyor.

Gerede’de mevcut Milletvekili Fehmi Küpçü’nün devam kararı almasıyla birlikte Bolu kontenjanları için Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Başkanı Nurettin Doğanay, Bakan Yardımcısı Fatih Metin, hali hazırda milletvekili olan Ali Erçoşkun isimleri geçiyor.

Doğanay aday değil!

Yine edinilen bilgilere göre, Yeni İl Başkanı olan Nurettin Doğanay’ın 24 Haziran’da yapılacak seçimde aday olmayacağı öğrenildi. İl Başkanı olarak sahada olacak olan Geredeli Doğanay, Milletvekili adaylarının belirlenmesinde kilit isim olacak.

Gerede Ankara’ya çıkarma yapacak!

Yine haber ekibimize gelen bilgilere göre, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, AK Parti İlçe Başkanı Ali Şafak ve partinin ilçedeki kilit isimlerinin önümüzdeki hafta Fehmi Küpçü’nün yeniden aday gösterilmesi için Ankara’ya bir çıkarma yapacakları öğrenildi. “Vekilimizden memnunuz” noktasında partinin tüm kademelerinin Fehmi Küpçü isminde birliktelik sergileyeceği Ankara çıkarmasında Gerede’den yeni bir rekorun sözü de Ankara’ya iletilecek.

1 Yorumlar
Feridun salim şekerci

Evet bir Geredeli ve ak Parti'nin bir üyesi olarak sayın vekilimizi destekliyoruz sayın vekilimizi ve belediye başkanı Mustafa allari yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum selam ve dua ile

Cevap bırakın