Motor Sporları

Mercedes, Formula 1'de yine iddialı

15 Ocak 2021 Cuma 14:07 - Son Güncelleme 15 Ocak 2021 Cuma 14:14  |  Kaynak : TRT SPOR

Mercedes, Formula 1'de sezona yine iddialı giriyor. Takım yöneticisi Toto Wolff, "Şampiyonluk unvanını kimseye bırakmaya niyetimiz yok" dedi.

Formula 1'e 2022'de gelecek bütçe sınırlamasını da değerlendiren Wolff, yeni bir araç tasarlamanın zorluklarını yaşadıklarını söyledi.

Formula 1'e uzun zamandır damga vuran Mercedes, şampiyonluğa adeta ambargo koydu. 7 yıldır üst üste şampiyon olan Alman takımı, 2021'de de serisini devam ettirmeyi hedefliyor.

Mercedes takım yöneticisi Toto Wolff, iyi bir ekip olduklarını vurguladı ve "Şampiyonluk unvanını kimseye bırakmaya niyetimiz yok" diye konuştu.

Mercedes, 2022'de ise bütçe sınırlamaları nedeniyle yeni bir araç tasarlamak zorunda kalacak. Yeni bir araç tasarlamanın zorluklarını yaşayacaklarını vurgulayan Toto Wolff, sistemlerinin her şeye hazır olduğuna dikkat çekti.

Toto Wolff, Mercedes ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalamasına da değindi. "Takım içinde sahip olduğum ilişkilerden mutluyum" diyen 49 yaşındaki yönetici, katkıda bulunabildi sürece görevine devam edeceğini bildirdi.

Alman Spor adamı, zamanı geldiğinde görevini kendisinden daha iyi yapacak birine devredeceğini de belirtti. 

Sıradaki Haber
Charles Leclerc koronavirüse yakalandı
Yükleniyor lütfen bekleyiniz