KUPA TÖRENİ İPTAL

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.05.2018 - 09:02, Güncelleme: 17.05.2018 - 09:02
 

KUPA TÖRENİ İPTAL

Ziraat Türkiye Kupası’nı kazandıktan sonra Süper Lig’de kalabilmek adına hayati öneme sahip Kayserispordeplasmanı nedeniyle ilçede zafer turu atmayan Akhisarspor, bu hafta içinde kupayla taraftara açık yapılması planlanan stat antrenmanını da Kudüs’te yaşanan katliam ve sonrasında ülkemizde ilan edilen 3 günlük ulusal yas nedeniyle iptal etti.
Ziraat Türkiye Kupası’nı kazandıktan sonra Spor Toto Süper Lig’de kalma yarışında hayati öneme sahip Kayserispordeplasmanı nedeniyle ilçede zafer turu atmayan Teleset Mobilya Akhisarspor, bu hafta içinde kupayla taraftara açık yapılması planlanan stat antrenmanını da iptal etti. Kudüs’te yaşanan saldırılar sonrası meydana gelen katliamda Filistinlilerle dayanışma içerisinde olmak için ülkemizde ilan edilen 3 günlük ulusal yas nedeniyle kutlama yapmayacak olan yeşil-siyahlı ekip, Türkiye Futbol Federasyonu onay verdiği takdirde Türkiye Kupası’nı 18 Mayıs Cuma günü saat 18.00’de Spor Toto Akhisar Stadı’nda Osmanlıspor ile oynanacak sezonun son maçında taraftarlarla buluşturacak. Federasyon’dan onay çıkarsa futbolcular kupayla maç öncesi statta tur atacak. OSMANLISPOR MAÇINDA KUTLAMA OLABİLİR Öte yandan Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı finalde Galatasaray, finalde ise Fenerbahçe gibi iki dev rakibini geçerek tarihi bir şampiyonluk yaşayan Teleset Mobilya Akhisarspor, Spor Toto Süper Lig’de de kabus görmedi.Kupa zaferinin ardından kutlama bile yapamadan kritik öneme sahip Kayserispor maçının hazırlıklarına başlayan Akhisarspor, rakibini deplasmanda 2-1 yenerek 8 maçlık 3 puan hasretine son vermesinin yanı sıra bitime 1 hafta kala ligde kalışını da resmen ilan etti.Süper Lig’de 7. yılını geçirmeyi garantileyen Akigolar, hem kupa zaferi hem de yeni sezonda ilk kez UEFA Avrupa Ligi’nde gruplarda mücadele edecek olması sebebiyle sezonu çok mutlu kapatacak. Kayserispor’a yenilse son hafta Osmanlıspor karşısına düşme korkusuyla çıkma endişesi yaşayacak olan Yeşil siyahlılar, bu galibiyetiyle küme düşen rakibini Cuma günü saat 18.00’de artık formalite niteliği taşıyan maçta ağırlayacak.Öte yandan taraftarlar, kupa şampiyonu takımlarıyla bu maçla birlikte buluşmuş olacak.  
Ziraat Türkiye Kupası’nı kazandıktan sonra Süper Lig’de kalabilmek adına hayati öneme sahip Kayserispordeplasmanı nedeniyle ilçede zafer turu atmayan Akhisarspor, bu hafta içinde kupayla taraftara açık yapılması planlanan stat antrenmanını da Kudüs’te yaşanan katliam ve sonrasında ülkemizde ilan edilen 3 günlük ulusal yas nedeniyle iptal etti.
Ziraat Türkiye Kupası’nı kazandıktan sonra Spor Toto Süper Lig’de kalma yarışında hayati öneme sahip Kayserispordeplasmanı nedeniyle ilçede zafer turu atmayan Teleset Mobilya Akhisarspor, bu hafta içinde kupayla taraftara açık yapılması planlanan stat antrenmanını da iptal etti. Kudüs’te yaşanan saldırılar sonrası meydana gelen katliamda Filistinlilerle dayanışma içerisinde olmak için ülkemizde ilan edilen 3 günlük ulusal yas nedeniyle kutlama yapmayacak olan yeşil-siyahlı ekip, Türkiye Futbol Federasyonu onay verdiği takdirde Türkiye Kupası’nı 18 Mayıs Cuma günü saat 18.00’de Spor Toto Akhisar Stadı’nda Osmanlıspor ile oynanacak sezonun son maçında taraftarlarla buluşturacak. Federasyon’dan onay çıkarsa futbolcular kupayla maç öncesi statta tur atacak.



OSMANLISPOR MAÇINDA KUTLAMA OLABİLİR
Öte yandan Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı finalde Galatasaray, finalde ise Fenerbahçe gibi iki dev rakibini geçerek tarihi bir şampiyonluk yaşayan Teleset Mobilya Akhisarspor, Spor Toto Süper Lig’de de kabus görmedi.Kupa zaferinin ardından kutlama bile yapamadan kritik öneme sahip Kayserispor maçının hazırlıklarına başlayan Akhisarspor, rakibini deplasmanda 2-1 yenerek 8 maçlık 3 puan hasretine son vermesinin yanı sıra bitime 1 hafta kala ligde kalışını da resmen ilan etti.Süper Lig’de 7. yılını geçirmeyi garantileyen Akigolar, hem kupa zaferi hem de yeni sezonda ilk kez UEFA Avrupa Ligi’nde gruplarda mücadele edecek olması sebebiyle sezonu çok mutlu kapatacak. Kayserispor’a yenilse son hafta Osmanlıspor karşısına düşme korkusuyla çıkma endişesi yaşayacak olan Yeşil siyahlılar, bu galibiyetiyle küme düşen rakibini Cuma günü saat 18.00’de artık formalite niteliği taşıyan maçta ağırlayacak.Öte yandan taraftarlar, kupa şampiyonu takımlarıyla bu maçla birlikte buluşmuş olacak.



 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.