MENÜ

Kupa tablosu !

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Kritik lig serüveni öncesi izlediğimiz kupa tablosu, Galatasaray değerleri konusunda mükemmel bir resmi ortaya koydu! Uzun sözün kısası Hamza Hamzaoğlu oynattıkları ve oynatmadıkları konusunda son derece doğru. Hiçbir futbolcu ‘neden forma giyemediği’ konusunda fuzuli laf etmeyecek ve bir an önce form yakalamanın ve gerektiği gibi kuvvet biriktirmenin peşine düşecek. Hamzaoğlu adaletine de güvenecek.

51 gündür olmayan Melo’ya arkadaşları 51. saniyede attıkları golle ‘hoşgeldin’ dedi. Sonra da alayı 51 iskambil partisi kıvamında vakit geçirdi! Sinan Bolat ve Pandev de sanki erketedeydi! Biri kalede, diğeri forvette göze batan işler yaptılar ve lüzumu halinde ‘biz de varız’ mesajı verdiler. Semih ve Melo zaten hep vardı da, takımın boyu acaba neden uzadı? İkisine de çok güvenildiğinden mi, yoksa kronik savunma zafiyetinden mi ?

Henüz ilk saniyelerde rakip alanda bir taç atışı kazandı Galatasaray. Tacı hemen kullanan ve derhal Pandev’e kazandıran Olcan’a bravo. Ayakta uyuyup otel parası vermeyen ev sahibi savunma arkasında topu kazanan Pandevasist, golü Yekta’ya havale etti ve konuk totalde 5-0 etti. Bu erken gol sonrası Galatasaray’dan mükemmel işler bekleyenler, Manisaspor’ un azimli ve etkili futboluyla yetindiler. Sinan Bolat’ın iyi futbolu da göz doldurdu. Net olarak söylemeliyim ki, ekibinin yenik duruma düşmesini dahi önledi. Hele hele Koray&Sabri alışverişinde çizgi üzerinden bir top çıkarışı var ki, aman da aman. Kupa tablosuna dikkatle bakıyor ve fuzuli harcanan, savrulan Euro’lar nedeniyle Vertigo olma endişesi yaşıyorum!

Sinan’a ‘iyi’ dedim, 76’ya kadar yaşadı ve Hakan Turan’ın vuruşunda somun pehlivanı gibi yattı 1-1 vaziyet.

YORUM YAZ