Bölgesel Amatör Lig Temsilcimiz Nevşehir spor Ziraat Türkiye Kupası ön elem maçında Aksaray 1989 sporu deplasmanda 1-0 mağlup etti.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASINDA NEVŞEHİRSPOR'UN GÜNÜ... 
Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur maçında Nevşehirspor deplasmanda 1989 Aksarayspor'u 1-0 yenerek adını ikinci tura yazdırdı.

Ziraat Türkiye Kupası ön eleme ilk maçında Nevşehir Spor deplasmanda karşılaşmış olduğu Aksaray 1989 sporu maçın 44. Dakikasında Yusuf Kılıç’ın kaydettiği gol ile 1-0 mağlup etmeyi başardı. Maçın başından sonuna kadar rakibine oranla daha atak oynayan temsilcimiz Nevşehir spor yakalamış olduğu bir çok gol pozisyonundan da yararlanamazken, Aksaray 1989 spor takımı ise maçta kontra ataklar ile gol aradı. Maçta ki tek sarı kartı ise 41. Dakikada Aksaray 1989 spor’dan Barış Berk görürken maçta çok az sayıda Nevşehir sporlu taraftarda tribündeki yerini aldı.
Genç Meterisliler Taraftar grubu Aksaray Dağılgan stadyumunda takımlarını 90 dakika boyunca desteklerken maç sonunda ki sevinç görüntüleri de görülmeye değerdi.

Ziraat Türkiye Kupası ön eleme maçında tur atlayan taraf olan kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir spor sıradaki rakibin beklemeye başladı. 

Karşılaşmada AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz takımı yalnız bırakmadı.

www.fibhaber.com olarak Kırmızı - Beyazlı ekibimiz Nevşehirspor u tebrik ediyor 3.Lig yolunda başarılar diliyoruz.