Küresel salgın Covid-19 salgını nedeniyle evlerine kapanmak zorunda kalan Antalyalılara Büyükşehir Belediyesi’nin Bando Orkestrası müzik ziyafeti yaşatıyor.

ÖNLEMLER SÜRÜYOR MORAL DESTEĞİ DE VERİLİYOR

Büyükşehir Belediyesi, korona virüs ve salgın hastalıklara karşı toplum sağlığını korumak için temizlik ve hijyen çalışmaları ile ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi yardımlarını sürdürürken bir yandan da koronavirüs nedeniyle evlerinde kalan vatandaşlara moral vermek için Mobil Etkinlik Aracıyla Antalya’da mobil konserler veriyor.

BALKONDA MÜZİK ZİYAFETİ YAŞADILAR

Temsili Bandırma Vapuru'nun da bulunduğu Büyükşehir Belediyesi Mobil Etkinlik Aracı, mahalle mahalle gezip birbirinden eğlenceli şarkılar ve marşlar çaldı. Vatandaşlar da bandoya evlerinin balkonu ve kapılarından eşlik etti.  Muratpaşa İlçesinde Topçular, Yeşildere, Kırcami, Burhanettin Onat, Sampi Kavşağında vatandaşlarla buluştu. Seslendirdiği marşlar ve nostaljik şarkılarla vatandaşları şenlendiren bando, bol bol alkış aldı. Şehir turu yapan bandoya, trafikteki araçlar da korna çalarak eşlik etti. Büyükşehir Belediyesi Mobil Etkinlik Aracı, kentin çeşitli bölgelerinde mobil konserler vermeye devam edecek.