• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C

Külünk, Hakkari turizm şehri olacak

Külünk, Hakkari turizm şehri olacak
Ak Parti 24.25.26. dönem İstanbul Milletvekili Genel Merkez Siyasi Erdem Etik Kurul Üyesi Metin Külünk, Epcimi'in seçilmesi halinde Hakkari'nin turizm şehri olacağını söyledi.

Ak Partili Metin Külünk, Ak Parti seçim irtibat ofisini ziyaret etti.  Külünk Hakkari Belediye Başkan adayı Cüneyt Epcim, Ak Parti eski Milletvekili Abdulmutalip Özbek,  Ak Parti Merkez ilçe Başkanı Cemal Adıyaman, Ak Parti Merkez Disiplin Kurulu üyesi  Av. Abdulmecit Tarhan, İşadamları Ahmet Şen, Yılmaz Azizoğlu, Hakkari Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği ve Vakfı Hakkari Başkanı Abdurrahman Er ve çok sayıda partili tarafından karşılandı.

Burada konuşan Başkan Epcim, İstanbul Milletvekilimiz Sayın Metin Külünk’üni Hakkari sevdalısı olup özel bağları olduğunu söyledi.


TÜM FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


  -Metin Külünk davamızın gür sesidir

  Epcim,” Görev yaptığımız dönem içerisinde Hakkari’deki yatırım sayın milletvekilimiz ile birlikte yaptık.  Bize ve Hakkari’ye yaptığı desteklerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Metin Külünk tam bir Hakkari sevdalısıdır ve yaptığı çalışmalarla da kendisini kanıtlamıştır. Metin Külünk davamızın gür sesidir. Metin Külünk başka bir markadır. Bizlere ve Hakkarililere verdiği destekten dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi.


 


Ak Parti seçim irtibat ofisinde konuşan Metin Külünk,  birlikte bu millete çok acı çektirdiler.  Bir taraftan terörle bu milleti ızdıraba mahkum etmek için her şey yaptırırken diğer taraftan da bu ülkenin büyümememsi için her şey yaptıklarını söyledi.

  Yeni Zelan’da saldırısı mesajında hedef Ayasofya ve Erdoğan idi

  Külünk,” Bunu Rizeli, Aydınlı, Sivaslı ve İzmirli’de his etti.  Silah bu şehre ağır bedeller ödetti.  Terör bu şehre büyük bedeller ödetti.  Yeni Zelanda’daki Cuma namazına saldıranlar, saldırtanlar dünyayı büyük bir savaşa götürmek isteyenler  Armagedon'da  zorlayanlar, Mesih öncesi kendi sapkın fikirleri doğrultusunda Mesih öncesi dünyayı  bir büyük faciaya sürüklemek isteyenler Yeni Zelanda da camiye saldırttıklarında o alçağı saldırttıklarında tüfeğinde süpürülen mesajlarda tüfeğinde ne vardı. Ayasofya’nın minareleri vardı.  Anadolu’nun tekrar Hıristiyanlaştırılması vardı.  Ne vardı  Recep Tayyip Erdoğan vardı hedef. 

Recep Tayyip Erdoğan kim Türkiye’nin 81 vilayetinde hiç tereddütsüz defalarca dolaşabilirler noktasında bu milletin sevgisine mazhar olmuş liderdir kim o hepimizin vicdanının buluştuğu lider, hepimizin ümitlerinin buluştuğu lider. Yeni Zelada da ne dediler Avrupa topraklarında çıkın dediler. Babalarının mülki ya sıkıysa gelip çıkartsınlar.

Bir daha da cesaret etsinler bakalım yürekleri var ise asla olmayacak ve kaybedecekler.  Bu coğrafya Çanakkale’deki zaferi ile yükselişinin 2030’lu yıllarda dünyanın en güçlü 10 ülkesinden biri olarak güçlü bir şekilde sürdürecektir. 

Hiçbir endişeniz olmasın hangi oyunu kurarlarsa kursunlar. Sayın Erdoğan’ı hedef gösterdiler.  Erdoğan ne yaptı bu ülkede bu ülkenin ünümüzdeki yüzyıla hazırlanması için bütün altyapıyı hazırladı” şeklinde konuştu.

  -Hakkari’nin Ciddi yatırımlara ihtiyacı var

  Hakkari’nin ciddi yatırımlara ihtiyacı olduğunu söyleyen Külünk,”Bu şehre Ankara’nın aktardıkları kaynakları size yaşayabileceğiniz bir şehir için seferber edilecek.  Bu kaynaklar kanalizasyon, su doğalgaz’a harcanacak peki yeter mi hayır bu şehrin daha çok ciddi hizmetlere ihtiyacı var.  Ciddi yatırımlara ihtiyacı var.

Bu şehir Cüneyt Epcim’i belediye başkanı yaptığı zaman dağcılık federasyonu merkezi olacak. Bu şehre kayak için her yıl yüzlerce insan gelecek turizm kenti olacak.  Hakkari’yi artık kimse tanımayacak ve modern bir şehir olacak” dedi. Haber: Feyzullah Taş

Bu haber toplam 2569 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim