Yeni sezon için yaptğı transferlerle adından sıkça söz ettirerek, bu ligde kalıcı olmak istemediğini ortaya koyan ve şehirde büyük bir heyecan yaratan Kırmızı-Beyazlılar, sezon açılışını yarın Yeni 19 Mayıs Stadı'nda gerçekleştirecek.

FUTBOLCULAR TEK TEK TANITILACAK
Samsunspor, İsmail Uyanık’ın 13 yıl aradan sonra yeniden başkanlığa dönmesiyle birlikte, ciddi bir yapılanma içine girdi. 2'inci Lig'de kalıcı olmadığını, yaptığı transferleri ile ispatlayan Samsunspor, yarın taraftarının önüne çıkacak. Görkemli bir sezon açılışı planlayan Samsunspor'un açılış programı da netleşti. Buna göre Kırmızı-Beyazlı ekip saat 18.00'de saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Samsun Büyükşehir Belediye Bandosu’nun gösterisi ile sezon açılışına başlayacak. Ardından sahaya kurulacak platformda alt yapı takımlarından başlayarak A takıma kadar tüm futbolcular tek tek tanıtılacak. 

MÜZİK, DANS EĞLENCE
Yönetim takdiminin ardından toplu fotoğraf çekimi yapılacak. Başkan İsmail Uyanık ve protokol konuşmalarının ardından 19.30’da DJ Erman Palancıoğlu'nun müzik şovu ile açılış programı sürecek. Saat 20.00'de ise 3.Lig ekiplerinden Yeni Orduspor ile hazırlık maçı oynanacak. Karşılaşmanın devre arasında ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Folklor Ekibi tarafından Samsun Yöresi Gösterisi sunulacak.

Haber:Onur EROL