banner249

Kültür merkezi için ilk kepçe vuruldu!

Denizli’nin Sarayköy İlçesi’nde tüm sanatsal faaliyetlerinin yapılacağı ve önemli ihtiyacın giderileceği Kültür Merkezi yapımı için ilk kepçe vuruldu.

Kültür merkezi için ilk kepçe vuruldu!
banner240

Merkezin yapımının 5 milyon 300 bin liraya mal olacağını söyleyen Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Sarayköy Belediyesi olarak ihtiyaca göre projeler üretmeye devam edeceklerini belirtti.

İlçenin sanatsal faaliyetlerinin hayata geçirilmesi ve sanata yakışacak bir alanda oluşturulması için Bala Mahallesi’nde 3 bin 225 metrekare alana yapılacak olan Kültür Merkezi’nin yapımına başlandı.

5 milyon 300 bin liraya mal olacak Kültür Merkezi’nde her ayrıntı düşünüldü. Kültür Merkezi’nde 330 kişilik sinema, tiyatro, nikah ve toplantı salonu, 1 kütüphane, 1 fuaye, sergi salonu, 1 fotoğraf stüdyosu, 1 eğitim ve dans okulu, 1 atölye ile otopark bulunacak.

Yazlık sinema kültürü de “Kültür Merkezi” ile yeniden canlanacak. Dış cephesindeki led ekran ile yazlık sinema olarak da kullanılacak olan kültür merkezinin yapılması ile birlikte vatandaşların etkinliklerden daha fazla faydalanması sağlanacak ayrıca ilçedeki sosyal ve kültürel gelişme hızlandırılacak.

Temel kazımı için ilk kepçenin vurulduğu Kültür Merkezi’nin ilçeye büyük bir yenilik getireceğini belirten Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, çalışma alanını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER