Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Kanal A’da yayınlanan “A Plus Ekonomi” programında Çorum’da yaptıkları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.
Yapımcılığını Sinan Turan, sunuculuğunu ise Oğuz Maden’in yaptığı programda belediye hizmetleri hakkında konuşan Başkan Külcü, 2009 yılında göreve gelirken verdikleri taahhütlerin tamamını yerine getirdiklerini, yeni dönemde de Çorum’u yeni projelerle buluşturmaya devam edeceklerini söyledi.
Bir şehri özgün kılmak için o şehrin meydanlarının, geniş yolların, şehre hayat veren parkların ve kimlikli binaların olması gerektiğinin altını çizen Başkan Külcü, “Biz insana yatırım yapıyoruz. Bizim yaptığımız hizmetlerin hem standardı hem de büyüklüğü anlamında büyükşehir belediyelerinden daha iyiyiz. Standardımız yüksek. Hizmet kalitemiz de yüksek” dedi.
Çorum Belediyesi’nin şehrin lokomotifi olduğunu da belirten Külcü, yaptıkları çalışmaların Çorum halkı tarafından benimseniyor olmasından ve Çorum halkının kendilerine gösterdiği ilgiden mutlu olduklarını belirterek “Şehrimize bir şeyler yapmanın heyecanını yaşıyoruz. Hemşehrilerimizin de katkıları ile Çorum, ülkemizin sayılı şehirleri arasında yer alacaktır” şeklinde konuştu.
(Çorum Belediyesi)
Editör: TE Bilisim