Küçük Yusuf'u Arama Çalışmaları Sonuç Vermedi

Afşin’e sabah saatlerinde kaybolan 6 yaşındaki çocuğu arama çalışmalarından sonuç alınamadı. Havanın kararması nedeniyle ara verilen arama çalışmaları sabah 00.60’da tekrar başladı.

Afşin’ bağlı Çoğulhan Mahallesi'nde ikamet eden Ayşe ve Murat Kuzu'nun 6 yaşındaki oğulları Yusuf Kuzu, sabah saat 10.00 sıralarında ortadan kayboldu. Küçük çocuğun ailesi durumu jandarmaya bildirdi. Başlatılan arama çalışmaları küçük Yusuf'un evlerinin yanından geçen sulama kanalına düşme ihtimali nedeniyle kanalda yoğunlaştırılırken, çalışmalara vatandaşlar da katıldı.

Su kanalındaki arama çalışmalarına havanın kararması nedeniyle ara verildi.

Kanaldaki su seviyesinin düşürülmesine rağmen sonuç alamayan arama ekipleri, havanın kararması nedeniyle dün akşamki arama çalışmalarını erteledi.

Jandarma gece boyunca arazi taraması yaptı fakat gene sonuç alınamadı.

Afşin Jandarma Komutanlığına bağlı askerler Çoğulhan mahallesinde termal kameralarla arazi araması yaptı. Küçük Yusuf’u gece geç saatlere kadar arayan ekipler buradan da bir sonuç alamadı.

Arama çalışmaları 06.00'da tekrar başladı

jandarma, AFAD ve itfaiye ekipleri 6 yaşındaki Yusuf’u arama çalışmalarına bu sabah tekrar başladı. Çoğulhan mahallesinin her yerini araya ekipler çalışmalarını sulama kanalında yoğunlaştırdı.

Editör: Haber Merkezi